سرویس: اقتصادی
کد خبر: 70246
|
09:29 - 1404/01/12
نسخه چاپی

یادداشت؛

بازار ایلام نیازمند نظارت جدی است

بازار ایلام نیازمند نظارت جدی است
این روزها گرانی در بازار استان ایلام زیاد شده و نیازمند نظارت جدی است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، عباس خزلی فعال رسانه‌ای در یادداشتی نوشت: سوءاستفاده از اعتماد مردم توسط برخی از بازاریان باعث شده تا به‌دور از چشم نظارت و بازرسی، دست در جیب مردم ببرند و سود کلانی را عاید خود کنند.

 

 نگارنده قبلاً بر لزوم جدی دستگاه‌های نظارتی بر بازار را گوشزد کرد و سازمان تعزیرات و به تعبیری تعطیلات حکومتی را سازمانی بدون تأثیرگذاری بر قیمت‌ها عنوان کرد، اما باز هم هیچ‌گونه تحرکی در این زمینه مشاهده نشد.

 

 معاون امور اقتصادی استانداری که بازار ایلام را مورد بازدید قرار داده بود از تخلف آشکار فروشگاهی بزرگ سخن گفته بود که جوایز مورد توجهی را هم به مشتریان داده است و علی‌رغم تذکرات مکرر باز هم مرتکب تخلفات زیادی شده است.

 

 جناب دکتر میرزاد باید توجه کند که یکی از آفات بازار ایلام و گرانی‌های کمرشکن وجود فروشگاه‌های بزرگی است که بدون نظارت و با پشتوانه مالی تمام مایحتاج عمومی را در یک مکان که بنا به چند دلیل مشکلات فراوانی برای مردم و مسئولین به وجود می‌آورد.

 

 وجود این فروشگاه‌ها که هیچ نظارتی بر آنها نیست و برای جلب مشتری با دادن جوایزی بزرگی همچون خودرو، باعث تعطیلی خرده‌فروشانی می‌شوند که تاب و تحمل رقابت با آنها را ندارند و آمار بیکاری در ایلام را افزایش خواهد داد.

 

 کارخانه‌ها تولید مواد غذایی وقتی توان مالی فروشگاه‌های بزرگ را می‌بینند، دیگر رغبتی به واگذاری نمایندگی خود به سوپرمارکت‌ها و خرده‌فروشان را ندارند و در نتیجه انحصار نمایندگی‌ها در اختیار چند فروشگاه خواهد بود و دیگر کسی توان حتی برخورد با آنها را ندارد.

 

 مگر یک فروشگاه با ده‌ها کارمند و کارگر چقدر سود می‌کند که ماهانه به مشتریان خود خودرو جایزه بدهد و همه مردم را وسوسه خرید از فروشگاه خود را نماید، این جوایز حداقل ۵۰۰ میلیونی از جیب مردم ایلام بیرون خواهد آمد و مهم‌تر از آن تعطیلی فروشگاه‌های کوچک و بیکاری عده‌ای را به دنبال خواهد داشت.

 


 

 

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد