به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، به نقل از روابطعمومی ستاد اقامه نماز استان ایلام، عبدالله کرمی نژاد، دبیر ستاد اقامه نماز شهرستان بدره استان ایلام در مصاحبه با روابطعمومی به بحث در خصوص عملکرد این شهرستان و موانع و راهکارهای توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز پرداخت.
کرمی نژاد در مصاحبه با روابطعمومی ستاد اقامه نماز استان به سئوالات زیر پاسخ داد:
مهمترین تجربه موفق شهرستان بدره در سال جاری چه بوده است؟
مهمترین تجربه شهرستان در سال اخیر که یک بازخورد مثبت را در شهرستان ایجاد کرد، برگزاری نشستها و گفتمانهای دانشآموزی با موضوع نماز و جلسات شیوههای دعوت فرزندان به نماز ویژه مادران بود که رضایتمندی دانشآموزان و والدین را به همراه داشت.
انجام چه برنامه و فعالیت فرهنگی را در شهرستان خود اولویت اول میدانید؟
با توجه به اهمیت آموزش نماز در سنین کودکی، برگزاری دورهها و نشستهایی از جمله گفتمانهای دانشآموزی نماز، شیوههای دعوت فرزندان به نماز ویژه پدران و مادران، آموزش عملی نماز برای کودکان و نوجوانان، برگزاری دورههای تربیت مربی نماز و مهدویت ویژه ائمه جماعات، مربیان پرورشی و دبیران دینی و قرآن مدارس در اولویت ستاد اقامه نماز شهرستان بدره قرار دارد؛ چون که توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز برای کودکان و دانشآموزان مهمترین هدف در شهرستان بدره است.
مهمترین پیشنهاد شما برای تقویت برنامههای ستاد در سال آتی چیست؟
برنامههای مختلفی برای توسعه و ترویج فرهنگ نورانی نماز و احیای این فریضه الهی با کمک مسئولین و بزرگان شهرستان تدارک دیده شده است. در ادارات دولتی نظارت جدی بر اجرای تفاهمنامهها در زمینه نماز تقویت بیشتر نماز جماعت بسیار مؤثر است. همچنین همکاری و توجه آموزش و پرورش به امر نماز دانشآموزان میتواند بسیار پراهمیت باشد و این فریضه نورانی را برای آیندگان تقویت کند.
مهمترین انتظارات و توقع شما از همکاران دفاتر اقامه نماز استان و مرکز چیست؟
احیا کانونهای فرهنگی مساجد از طریق اداره کل ارشاد اسلامی استان که در حال حاضر تعطیل هستند، جلب همکاری بیشتر مسئولین ادارات در جهت توجه هرچه بیشتر کارکنان ادارات به نماز و تأمین و اختصاص منابع مالی ستادهای اقامه نماز شهرستانها از جمله توقعات این شهرستان از ستاد استان و مرکز است.
سه مورد از مهمترین مشکلات و موانعی که در سال جاری با آن مواجه بودهاید کدام است؟
تعطیلی مساجد و نبودن متولی اداره و نظارت بر مساجد، فقدان منابع مالی در اختیار دبیران ستادها جهت توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نماز و کمبود روحانی در مساجد و مدارس شهرستان از جمله چالشهایی است که در سال جاری با آن روبرو بودهایم.
انتهای خبر/ر
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد