سرویس: اقتصادی
کد خبر: 70120
|
11:52 - 1404/01/03
نسخه چاپی

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی ایلام مطرح کرد:

کاهش خسارت‌های ناشی از آسیت در جوجه‌های گوشتی

کاهش خسارت‌های ناشی از آسیت در جوجه‌های گوشتی
رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان ایلام از کاهش ۵۰ درصدی خسارت اقتصادی ناشی از آسیت در جوجه‌های گوشتی، طی انجام یک پژوهش در این مرکز خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، علی نجفی‌فر در خصوص انجام پژوهش کاهش تلفات جوجه‌های گوشتی به خبرنگار ایسنا اظهار کرد: تحقیقی با عنوان «کاهش تلفات ناشی از آسیت در جوجه‌های گوشتی با استفاده از عصاره برگ زیتون» در این مرکز انجام شده است و طی آن مسئله بروز بیماری متابولیکی آسیت به دلیل افزایش فشارخون ریوی بررسی شده که منجر به کاهش ۵۰ درصدی خسارت اقتصادی ناشی از آسیت در جوجه‌های گوشتی می‌شود.
 

رئیس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان ایلام خاطرنشان کرد: کاهش فشارخون ریوی با استفاده از عصاره برگ زیتون و در نتیجه کاهش تلفات ناشی از آسیت به‌عنوان راهکار این پژوهش ارائه شده است که کمک زیادی به مرغداران گوشتی خواهد بود.
 

 آسیت یا سندرم فشارخون شریانی ریوی در جوجه‌های گوشتی، به عدم تعادل بین برون‌ده قلبی و ظرفیت تشریحی عروق ریوی برای تطبیق با نرخ‌های روزافزون جریان خون و افزایش درجه انقباض که حفظ آن توسط شریان‌های ریوی است، اطلاق می‌شود.

 

انتهای خبر/ر

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد