سرویس: ورزشی
کد خبر: 70100
|
02:14 - 1404/01/02
نسخه چاپی

سرمربی تیم ملی انگلیس:

هنوز اول راه است؛ باید بهتر شویم

هنوز اول راه است؛ باید بهتر شویم
سرمربی تیم ملی انگلیس، از عملکرد تیمش در اولین بازی تحت هدایت او رضایت داشت؛ اما تأکید کرد که باید در بازی‌های بعدی، نمایش‌های بهتری داشته باشند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، به نقل از ورزش سه، اولین بازی توماس توخل روی نیمکت تیم ملی انگلیس با پیروزی ۲-۰ به پایان رسید. سه شیرها در چارچوب مسابقات مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ در قاره اروپا، در ورزشگاه ومبلی میزبان آلبانی بودند و توانستند با گل‌های مایلز لوئیس اسکلی و هری کین سه امتیاز را به دست بیاورند. توخل پس از بازی از عملکرد بازیکنانش ابراز رضایت اما همچنین بر پیشرفت و بهتر شدن تیمش تأکید کرد.
 

 نمایش تیم؟
 

 ما می‌توانیم بهتر کار کنیم، باید بهتر کار کنیم. بازی را خوب شروع کردیم، در هفت یا هشت دقیقه اول، ۱۰۰ درصد مالکیت توپ را در اختیار داشتیم، پاس‌های زیادی دادیم و با انرژی بالایی بازی کردیم. اما حریف به خوبی دفاع می‌کرد و شکستن سد دفاعی آن‌ها کار دشواری بود. در یورو ۲۰۲۴، آن‌ها توانستند بدون دادن موقعیت جدی، دفاع مستحکمی داشته باشند. در نیمه دوم احساس کردم که سرعت بازی ما خیلی پایین آمد و در کل، بازیکنان ما حرکت‌های بدون توپ کافی برای نفوذ به خط دفاعی حریف نداشتند.

جود بلینگام؟

 

هیچ شکی نیست که او یکی از بازیکنان کلیدی ماست. پاس فوق‌العاده‌ای برای گل اول داد. از جود انتظار کارهای ویژه‌ای دارم. او آماده است که مسئولیت را بر عهده بگیرد و ما باید شرایط و ساختاری ایجاد کنیم که بتوانیم بیشتر از توانایی‌های او بهره ببریم.

 

بازی در کناره‌های زمین با مارکوس راشفورد و فیل فودن؟

 

امیدواریم که تأثیر بیشتری در این پست‌ها ببینیم. باید دریبل‌های بیشتری انجام دهند و با حرکات تهاجمی‌تر به سمت محوطه جریمه بروند. در کل این موضوع در بازی ما کمبود داشت. موقعیت‌های گل از طریق دویدن‌های کوتاه و حرکت‌های پشت خط دفاعی ایجاد می‌شود. در این زمینه، آن‌ها به‌اندازه‌ای که می‌توانند تعیین‌کننده باشند، ظاهر نشدند.

 

انتهای خبر/ر


 

 

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد