سرویس: اقتصادی
کد خبر: 69740
|
11:55 - 1403/12/06
نسخه چاپی

شهردار ایلام خبر داد:

آمادگی شهرداری ایلام برای خدمات نوروزی

آمادگی شهرداری ایلام برای خدمات نوروزی
شهردار ایلام، در نخستین نشست ستاد اجرایی خدمات سفر استانی، از اقدامات و تلاش‌های شهرداری برای ارائه خدمات مطلوب به مسافران نوروزی خبر داد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، افشین مظفری صبح امروز در نخستین نشست ستاد اجرایی خدمات سفر استانی که صبح امروز در استانداری ایلام برگزار شد، با اشاره به اهمیت خدمات‌رسانی به مسافران نوروزی گفت: شهرداری ایلام تمام تلاش خود را برای ارائه خدمات مطلوب به مسافران نوروزی به کار خواهد بست.

 وی در این نشست به تشریح اقدامات شهرداری در حوزه‌های مختلف از جمله حمل و نقل، زیباسازی، خط‌کشی معابر، تبلیغات، سرویس‌های بهداشتی، نمازخانه‌ها، بهداشت و گل‌کاری پرداخت.

 مظفری با اشاره به کمبود نیروی انسانی در برخی حوزه‌ها، از همکاری سایر دستگاه‌ها برای تأمین نیروهای مورد نیاز خبر داد و به ساماندهی شرکت‌های خدماتی و رفع مشکلات مربوط به آنها اشاره کرد.

 شهردار ایلام از تلاش برای افزایش تعداد دوربین‌های پایش تصویری در سطح شهر خبر داد و گفت: با همکاری دستگاه‌های مربوطه، تلاش می‌کنیم تا امنیت و آرامش مسافران نوروزی را تأمین کنیم.

 مظفری در ادامه به اقدامات انجام شده در حوزه زیباسازی شهر اشاره کرد و گفت: اقدامات لازم برای زیباسازی شهر و آماده‌سازی آن برای استقبال از مسافران نوروزی انجام شده است.

 وی همچنین به ساماندهی نیروهای آتش‌نشانی و خدمات‌رسانی به مسافران در مواقع ضروری اشاره کرد.

 مظفری در پایان سخنان خود از آمادگی کامل شهرداری ایلام برای ارائه خدمات مطلوب به مسافران نوروزی خبر داد و ابراز امیدواری کرد که مسافران نوروزی خاطرات خوشی از سفر به ایلام داشته باشند.

 

انتهای خبر/ر

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب