به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، مرتضی محمودی در گفتگو با خبرنگار سیاسیشبکه اطلاعرسانی راه دانا؛ با اشاره به اقدام خارج از عرف دو بازیگر در یک جشنواره بینالمللی آن هم در حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: با این اتفاق باید برخورد مناسب صورت بگیرد. اقدام آنها با توجه به سن و سالشان قطعاً از روی ناآگاهی نبوده و در واقع نوعی لجاجت متکبرانه با قانون و شرع است، به گونهای که پیغام داده میشود: "ما این کار را میکنیم و کسی نمیتواند با ما کاری کند." حتی بسیاری از افرادی که اعتقادی به نظام ندارند هم به وجود دولت و مسئولین شجاع و مقتدر علاقهمندتر هستند و احساس امنیت بیشتری میکنند تا یک دولت ترسو، بلاتکلیف و محافظهکار.
وی افزود: ما در مواجهه با برخی از ناهنجاریهای اجتماعی مانند سرقت، قاچاق مواد مخدر و بزهکاریهایی که آسیبهای جدی به جوانان و نوجوانان وارد میکنند و حتی مسائلی همچون حجاب و عفاف، نیاز به مدیریت مقتدر و معقول داریم. اگرچه ممکن است تصمیمات برخی مسئولین برای برخیها خوشایند نباشد، اما این تصمیمات به نفع عموم جامعه است و مردم همه راضیتر هستند و میگویند: «ما یک حکومت و یک دولت مقتدر داریم.» این موضوع در فضای مجازی هم صادق است، فضایی که هیچکس در آن امنیت ندارد؛ نه امنیت مالی و نه امنیت آبرو.
نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: وقتی در مقابل این مشکلات اقتدار لازم وجود ندارد و مسئولین با احتیاط، ترس و محافظهکاری عمل کنند، نتیجه آن چیزی است که امروز در فضای مجازی شاهد آن هستیم. فضایی که هیچکس در آن احساس امنیت نمیکند، نه شما، نه من، نه نوجوانان و نه حتی خانوادههای ما. در این فضا، به راحتی میتوان مواد مخدر، سلاح، تبلیغات ضد مذهب یا تصاویر و فیلمهای نامناسب و مستهجن را منتشر کرد. این مشکلات باعث شدهاند که فساد در این فضا گسترش یابد و هیچگونه نظارتی در آن وجود نداشته باشد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه دولت و مسئولین باید اقتدار لازم برای حفظ امنیت و نظم اجتماعی را به نمایش بگذارند، گفت: متأسفانه این روند به طور نادرست مدیریت میشود. حتی وقتی افرادی تصمیم میگیرند که امنیت و آرامش اجتماعی را حفظ کنند، به این افراد حمله میشود و گفته میشود چرا با فضای مجازی برخورد میکنید. در مواجهه با مجرمان و متخلفان نیز همین روند وجود دارد. تمام تصمیمات منجر به این شده است که برداشت کلی اینگونه شود که در حوزه برخورد و اقتدار با متخلفین و بزهکارانی که نه در قبال قانون و نه در قبال شرع هیچ تعهدی ندارند، با خلأ و رها بودن مواجهیم.
وی توضیح داد: همانگونه که مقام معظم رهبری نیز اشاره کردهاند "فضای مجازی ما رهاست"؛ این وضعیت را میتوان به فضای هنر و سینما هم تعمیم داد؛ جایی که ما بهواقع در خلأ قرار داریم و هیچ چارچوب و قاعدهای وجود ندارد. به همین دلیل، یک خانم و آقا بهراحتی به خود اجازه میدهند در مقابل رسانهها، پخش تلویزیونی و حتی در حضور وزیر ارشاد و در جشنواره مهم فجر دست بدهند؛ کاری که خلافشرع و عرف جامعه است و قطعاً باید چنین رفتاری تقبیح شود.
محمودی با اشاره به اینکه یک اتفاق نامناسب از سوی افرادی رخ داده است که متأسفانه وزیر ارشاد نیز در آن روز شاهد این اتفاق بود، تأکید کرد: وزارت ارشاد باید در این خصوص اقدام کند. ما یک یا دو روز صبر میکنیم تا ببینیم چه اتفاقی خواهد افتد. اگر وزارت ارشاد اقدامی انجام ندهد، کمیسیون فرهنگی مجلس حتماً باید این افراد را به مجلس فراخوانده و تذکرات لازم را به آنها بدهد. پس از این تذکرات، اگر هیچ اقدامی صورت نگرفت و احساس شود که در این زمینه بیتفاوتی یا کوتاهی وجود دارد، مجلس با ابزارهای نظارتی خود پیگیر موضوع خواهد شد.
وی بیان کرد: البته برخی عملکردها در وزارت ارشاد دولت چهاردهم به دور از انتظار بوده و حداقل از شخصیتی همچون آقای صالحی توقع نمیرفته است. به ویژه در پارهای از انتصابات و مسئولیتهایی که حاشیهساز بوده حتماً وی باید پاسخگو باشد.
نماینده مردم تهران در مجلس در پایان گفت: متأسفانه اینگونه برداشت میشود که جریان اصلاحطلب و اعتدالی حاکم بر دولت از داشتن نیروهای کارآمد، متعهد و بدون حاشیه محروم است و به محض کسب قدرت برای اداره دولت به هر کس و ناکسی با هر سابقه مثبت یا منفی متوسل میشود؛ درحالیکه ما اعتقاد داریم حتی در بین اصلاحطلبان و طرفداران آقای پزشکیان نیروهای زیادی هستند که بدون داشتن تابلوی اصولگرایی، دارای تخصص، کارآمدی و حداقل چهارچوبهای مورد تأیید نظام هستند و میتوانند بدون حاشیه دولت را یاری کنند. لکن عجیب است که توجه برخی وزرا و مقامات ارشد دولت چهاردهم بیشتر به سمت افراد مسئلهدار و حاشیهساز است.
انتهای خبر/ر
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد