سرویس: ورزشی
کد خبر: 66440
|
07:37 - 1403/05/09
نسخه چاپی

کارشناس ژیمناستیک:

الفتی باید در مرحله مقدماتی چهارم می‌شد

الفتی باید در مرحله مقدماتی چهارم می‌شد
 کارشناس ژیمناستیک گفت: الفتی در یکسال گذشته عملکرد فوق‌العاده‌ای داشته و بعد از حدود ۶۰ سال سهمیه ایران را از طریق مسابقه کسب کرد. او در چهار تورنمنت معتبر حضور پیدا کرد و توانست با امتیاز بالا به این سهمیه برسد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»،  به نقل از ورزش سه، امید شیخ احمدی امروز در جمع اصحاب رسانه، در خصوص حضور مهدی الفتی در فینال پرش خرک المپیک اظهار داشت: مهدی در یکسال گذشته عملکرد فوق‌العاده‌ای داشته و بعد از حدود ۶۰ سال سهمیه ایران را از طریق مسابقه کسب کرد. او در چهار تورنمنت معتبر حضور پیدا کرد و توانست با امتیاز بالا به این سهمیه برسد. این افتخار بزرگی بود و بزرگ‌تر از آن که توانست در جمع هشت نفر برتر قرار گرفت.

ادامه داد: کسب سهمیه، حضور در فینال و نتیجه نهایی او در المپیک سه کار بزرگی است که الفتی توانست آن را انجام دهد. فراموش نکنیم که ماده پرش خرک یکی از سخت‌ترین وسایل است و استرس زیادی دارد؛ اما کادر فنی و الفتی به‌خوبی این استرس را کنترل کرد. مهدی از سنین پایه در تیم ملی بوده؛ اما واقعیت این است که میدان المپیک قابل‌قیاس با هیچ رقابتی نیست.

 داور بین‌المللی ژیمناستیک ایران با اشاره به پرش دوم الفتی گفت: الفتی در پرش اول نمره درستی گرفت؛ اما در پرش دوم داوران بسیار سخت‌گیر بودند. شاید اگر نمره واقعی به مهدی می‌دادند او به‌عنوان چهارم یا پنجم می‌رسید؛ اما الفتی با وجود این اتفاق توانست باز هم در جمع هشت نفر برتر قرار گیرد. امیدوارم روز یکشنبه هفته آینده شاهد درخشش وی در سالن رقابت‌های المپیک باشیم.

 کارشناس ژیمناستیک این را هم گفت: مهدی به فینال رسید و این افتخار بزرگی است. به تمام مجموعه و خانواده ژیمناستیک تبریک می‌گویم. مربیان و فدراسیون نشین‌ها تلاش زیادی را برای این تاریخ‌سازی به کار گرفتند. شاید کمتر کسی در جریان باشد که در اوج تعطیلی فرودگاه‌ها، فدراسیون برای اعزام الفتی به مسابقات قطر مجبور شد ما را با ماشین به مرز ارمنستان بفرستد و از آنجا به قطر رفتیم. فدراسیون و مدیریت آن از کمترین امکانات بیشترین بهره ممکن را گرفتند تا الفتی با آمادگی کامل راهی پاریس شود.

 شیخ احمدی در خصوص گریه رئیس فدراسیون بعد از صعود الفتی گفت: زهرا اینچه درگاهی از بدنه این رشته است و در سطوح مختلف ورزش، مربیگری، داوری و مدیریت حضور داشته و تمام سختی‌های این رشته را لمس کرده است. رئیس فدراسیون هر چند آوردگاه بزرگی مانند المپیک را ندیده؛ اما سختی‌های مسیر رسیدن الفتی به المپیک را از نزدیک مشاهده کرده است. در چند شب پیش نه‌تنها خانم اینچه‌درگاهی بلکه بسیاری از خانواده ژیمناستیک هم گریه کردند.

 حضور هاشمی به‌عنوان داور در المپیک از دیگر مباحث موردنظر شیخ احمدی بود. وی دراین‌خصوص گفت: این برای اولین‌بار است که یک داور ایرانی در آوردگاه بزرگی مانند المپیک قضاوت می‌کند و این موجب افتخار رشته ژیمناستیک است.

انتهای خبر/م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد