این بار در بخش مصاحبه با وبلاگ نویسان برتر استان ایلام مزاحم مدیر وبلاگ "شهید محمد قاسم بابایی" شدیم.
باسلام
لطفا خودتون رو معرفی کنید.
با نام و یاد خدای مهربان
زهرا پرهیزکاری هستم متولد سال 1368، ساکن استانایلام ، شهرستان ایلام.
شغل: مهندس معمار و مدرس دانشگاه.
مدرک تحصیلی : فوق لیسانس مهندسی معماری گرایش معماری.
وضعیت تأهل: متأهل
از چه زمانی با فضای اینترنت آشنا شده اید؟ وبلاگتون چند سالشه ؟
تقریباً به مدت 8 سال است که با فضای اینترنت آشنایی داشته و از همان ابتدای آشنایی ام علاقه ی زیادی به انجام کارهای فرهنگی – اجتماعی در فضای اینترنت داشتم. اما در حال حاضر این وبلاگم تازه تأسیس شده و 5 ماهه است.
چطور شد که اومدید سمت وبلاگ و وبلاگنویسی ؟
از همان ابتدای آشنایی ام با فضای مجازی، اولین وبلاگی که ساختم در سن 16 سالگی ام بود که یک وبلاگ ورزشی بود. در همان سال متوجه شدم که در ارشاد اسلامی شهر ایلام کلاسها و دوره ی وبلاگ نویسی برگزار شده، سپس با توجه به علاقه ای که در این بحث داشتم در آن کلاس ها شرکت کرده و در ابتدا به صورت مبتدی و بعد به صورت حرفه ای این حیطه را دنبال کردم.
بیشتر در چه زمینه هایی مطلب مینویسید؟
در حال حاضر در زمینه های علمی – هنری و فرهنگی – اجتماعی مطلب می نویسم. در وبلاگی که مخاطبانم دانشجویانم هستند در حیطه علمی – فرهنگی- هنری مطلب می نویسم که بیشتر در رابطه با رشته معماری، شهرسازی و عمران و دروسی است که تدریس می کنم. اما در وبلاگی که هم اکنون سبب این مصاحبه گردیده، غالباً در زمینه ی حجاب و عفاف و اثرات آن و همچنین دفاع مقدس و موضوعاتی در غالب موضوعات فرهنگی –اجتماعی می نویسم.
با توجه به اینکه متأهل هستید همسرتون با این موضوع که شما در زمینه وبلاگ نویسی وقت می گذارید، مشکلی ندارند؟
به هیچ وجه ایشان مشکلی با این قضیه ندارند، اتفاقاً بسیار استقبال کرده و موافق وبلاگ نویسی در حیطه های علمی و فرهنگی - اجتماعی هستند. ایشان نیز چون فردی تحصیلکرده هستند و همچنین دارای اطلاعات زیادی در زمینه های اجتماعی سیاسی هستند با من همکاری می کنند و خیلی اوقات با هم موضوعات مختلف رو تجزیه و تحلیل می کنیم.
مهمترین وظیفه یک وبلاگ نویس در فضای مجازی از نظر شما چه چیزی هست؟
مهمترین وظیفه یک وبلاگ نویس نشر و انعکاس واقعیات است نه تحمیل افکار خود به دیگران. یک وبلاگ نویس باید در ابتدا مطالعه کند و خوب فکر کند و تجزیه و تحلیل کند و بعد بنویسد. کمیت مهم نیست، کیفیت مهم است.
با توجه با اینکه فرمودین قشر دانشجو هم مخاطب وبلاگهای شما هستند آیا در حیطه ی روشنگری افکار و اذهان دانشجویان خود و بیان واقعیات فرهنگی – اجتماعی به آن ها فعالیتی انجام دادین؟
من زندگی خود و تمام نوجوانان و جوانان این مرز و بوم را مدیون خون پاک شهداء و از جان گذشتگی های آن دلیرمردان عرصه ی ایثار و گذشت می دانم و همه ی ما بایستی قدردان این عزیزان باشیم و این خود دینی است بر گردن تک تک ما که هر کس به نحوی بایستی این دین را ادا کند. من هم در مسند استادی و معلمی وظیفه ی خود می دانم که واقعیت ها را طبق کتاب آسمانیمان قرآن و تفاسیر آن بیان کنم چرا که جوان امروز دروغ نمی خواهد و در جستجوی واقعیت است، لذا من همیشه سعی کرده ام مطالبی را که در زمینه های فرهنگی اجتماعی از جمله عفاف و حجاب، مضرات ماهواره، امر به معروف و نهی از منکر و همینطور در زمینه دفاع مقدس و ... مابین مطالب علمی خود بگنجانم، چه بسا روزنه ای باز و فکری روشن گردد.
به نظر خودتون بهترین مطلبی که نوشتید چه بود ؟
مطلب سالروز آزاد سازی خرمشهر و یادی از شهید خونین شهر "شهید محمد قاسم بابایی" که در عملیات فتح المبین خرمشهر به درجه رفیع شهادت نائل شدند.
چه توصیه ای به کسانی که می خواهند در این عرصه وارد شوند دارید؟
توصیه اول: وبلاگ نویسی چون روزنامه نگاری و خبرنگاری امری است که دروغ در آن جایی ندارد. نباید به هیچ عنوان افکار خود را در این امر به دیگران القا کنند، اگر مطلبی می نویسند تشریح و تجزیه آن متن یا عکس را بیننده و خواننده بسپارند، این را بدانند ذهن دیگران هم قابل احترام است.
توصیه دوم: اگر به این عرصه وارد شدید حتماً به صورت حرفه ای این امر را دنبال کنید و برای سرگرمی وارد این حیطه عظیم نشوید.
اسم وبلاگتان تابع چه اصلی است؟ چرا ؟
اسم وبلاگم تابع اصل شهادت است و با نام دایی شهیدم، " شهید محمد قاسم بابایی" آذین بسته شده که همیشه شجاعت و مقاومت را سرلوحه ی کارهایش دانسته و الگویی است عظیم برای من و امثال من.
به وبلاگ خودتان از ۲۰ نمره چند می دهید؟
من هیچگاه به نمره اعتقادی نداشته ام، تا به حال این موضوع را دانشجویانم خیلی خوب درک کرده اند. قبلاً هم اشاره کردم که مهم کیفیت است نه کمیت و عدد هم کمی است. مهم در اینجا دین و وظیفه ای است که شهدا بر گردن همه ما جوانان دارند و من همواره می خواستم در این راه (هر چند کوتاه) قدمی بردارم.
بهترین وبلاگی که تا به حال دیداید چه بوده؟
به دلیل جامعیت و گستردگی مطالب قطع به یقین می توانم بگویم "ایلام بلاگر" بهترین وبلاگی است که در زمینه فرهنگی و اجتماعی – سیاسی فعالیت می کند.
با شنیدن کلمات زیر اولین چیزی که به ذهنتون میرسه رو بیان کنید :
غزه : سلام به شهادت و مظلومیت غزه
پرچم ایران : غرور هر ایرانی
جامانده ام تنها : در این دنیا...
دانشجو: در جستجوی حقیقت
زلزله: عدم رعایت آئین نامه 2800
ایلام بلاگر: صدای شکسته ی ناگفته ها
آخرین حرف شما: ما می توانیم...
آخرین دعا: برقراری عدل و داد به دست حضرت حجت امام زمان (عج)
اگر بخواهید پیشنهادی به مسئولین بخصوص مسئولین فرهنگی استان بدهید چی میگید؟
در سالروز آزادسازی خرمشهر از شهید فتح خرمشهر در استان ایلام نامی برده نشده و اُرگان هایی چون بنیاد شهید یا ارگانهای دیگر مرتبط حاضر نشدند که حتی به اندازه زمان پخش یک خبر ورزشی زندگی نامه یا وصیت نامه شهیدانی را این چنین بیان کند. این نشان از ضعف فرهنگی در استان ماست که متأسفانه صدا و سیما نیز که مسئول نشر مسائل فرهنگی است در این حیطه برنامه ای را برنامه ریزی نکرد که از شبکه ایلام پخش شود. من یک سئوال دارم: آیا پخش یک برنامه یک ساعتی در مورد مسائل دفاع مقدس (آن هم مسئله سالروز آزادسازی خرمشهر) کار دشواری است؟ پس نوجوانان ما و جوانان ما از چه طریقی با زندگی و شهادت شهدای 8 سال دفاع مقدس آشنا شوند؟پس چطور انتظار داریم که جوانان این نسل هم همانند جوانان آن نسلی باشند که دلاورمردانه به میدان جنگ رفتند و از خاک و نام و ناموس این مملکت دفاع کردند؟؟؟
نظرتون راجع به ایلام بلاگر چیه ؟ اگه پیشنهاد و یا انتقادی درباره ایلام بلاگر دارید بفرمایید.
ایلام بلاگر جایی است برای حرف های ناگفته ای که همیشه در انتظار گفتنشان بوده ایم. ایلام بلاگر آسایش و آرامش و حس تعلق به استانمان ایلام را بیشتر برایم روشن کرد.
حرف آخر؟
حرف آخر با مدیر وبلاگ ایلام بلاگر: ممنون از اینکه این مصاحبه را ترتیب دادین و حرف ما رو انعکاس می دهید.
حرف آخر با مسئولین: برای رضای خدا کار کنید.
حرف آخر با خوانندگان: امیدوارم همه شما پیروز و موفق و پایدار باشید. ما را از دعای خیرتان بی نصیب نکنید. یا حق
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد