سرویس: استان ایلام
کد خبر: 7938
|
14:48 - 1393/03/28
نسخه چاپی

مسئول معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ایلام:

اجرای برنامه های پیشگیری ازوقوع جرم نیاز به مشارکت سایر مراجع ذیربط دارد

اجرای برنامه های پیشگیری ازوقوع جرم نیاز به مشارکت سایر مراجع ذیربط دارد
مسئول معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ایلام گفت:اجرای برنامه های پیشگیری ازوقوع جرم نیاز به مشارکت سایر مراجع ذیربط دارد.

جعفر داراب خانی در گفتگو با خبرنگار ایلام بیدار اظهار کرد:برای پیشگیری از وقوع جرم وکاهش آسیبهای اجتماعی آگاه سازی و آموزش نقش بسیار موثری دارد.

وی ادامه داد:اگر آحاد جامعه  به وظایف وتکالیف خود وهمچنین حقوق خود ودیگران آگاه باشند واز قوانین و مقررات اطلاع داشته باشند کمتر مرتکب اشتباه و خطا می شوند.

مسئول معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ایلام با بیان اینکه تعداد26 تفاهم نامهفی مابین این معاونت و سایر ادارات و سازمانها،نهادها ،بانکها، شرکتها منعقد شده افزود:این معاونت بصورت ویژه آموزشهای اختصاصی و عمومی را در دستور کار خود قرار داده وبا همکاری سایر واحدها اقدامات آموزشی را در دو بخش اختصاصی و عمومی برگزار کرده است.

داراب خانی عنوان کرد:در بخش اختصاصی،برگزاری کارگاه آموزشی برای تعداد430 نفر از اصحاب رسانه و مطبوعات و مديران و كاركنان دستگاههاي اجرايي و اعضای شورای پیشگیری ازوقوع جرم استان و قضات رسيدگي كننده به مسايل كيفري و بازپرس-رئيس ومعاون دادسرا-دادرس يا رئيس محاكم كيفري وکارشناسان مشاوره ومراکز امور آسیب دیدگان اجتماعی حوزه خانواده بهزیستی و  مسئولان دفاتر فروش وخدمات سیم کارت ایرانسل ومدد جویات تحت پوشش کمیته امدا د به مدت 75 ساعت صورت پذیرفته است.

وی گفت:در بخش عمومی هم برنامه هایی مانند تهیه و پخش برنامه هایی ازسیمای استان،تهیه و پخش برنامه هایی ازصدای استان،تبلیغات محیطی،استفاده از سیستم تلفن همراه و ثابت و سخنرانیهای عمومی بارویکرد پیشگیری از جرم اجزا گردیده است.

مسئول معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ایلام تاکید کرد:اجرای برنامه هاوطرحهای پیشگیری ازوقوع جرم و آسیب های اجتماعی با توجه به ماهیت آنها نیاز به مشارکت ، هماهنگی ، تعامل و مساعدت سایر مراجع ذیربط دارد.

داراب خانی افزود:بنابراین برای اجرای مطلوب برنامه ها و تحقق اهداف پیش بینی شده این معاونت در قالب تشکیل جلسات تعاملی،کارگروهها ، نشستهای تخصصی و برنامه های توجیهی اقداماتی را انجام داده که از این بین می توان به تشکیل 2 جلسه کارگروه رسانه و تبلیغات پیشگیری از وقوع جرم،تشکیل کارگروه همکاریهای فرهنگی با دانشگاهها،برگزاری 2 جلسه کارگروه طرح ملی پیشگیری و کاهش آسیب های اجتماعی طلاق،تشکیل 2 جلسه کارگروه تبیین قوانین و مقررات و مسئولیت های پیشگیرانه دستگاههای اجرایی استان،تشکیل 2 جلسه کارگروه پیشگیری از ضرب و جرح عمدی با سلاح گرم و سرد،تشکیل  2 جلسه کارگروه«تشویق وترغیب مردم به استفاده از سند رسمی در معاملات ومراجعه به دوایر اجرای ثبتی»،تشکیل کارگروه «فعالیت های موسسات غیردولتی خدمات انتظامی(حفاظتی،امنیتی) موضوع ماده 122 قانون برنامه چهارم توسعه»،نشست کارشناسی در خصوص راه اندازی مرکز داوری اتاق بازرگانی ،صنایع ،معادن وکشاورزی و تشکیل ستاد ویژه پیشگیری و پیگیری رسیدگی به تخلفات انتخاباتی استان ایلام در انتخابات 24 خرداد سال 1392(یازدهمین دوره ریاست جمهوری ، میان دوره ای مجلس شورای اسلامی و چهارمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا) اشاره کرد.

وی تصریح کرد:رسانه ها در اطلاع رسانی و بالا بردن اطلاعات و آگاهیها و آموزش های  پیشگیرانه عمومی ، معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان نقش ویژه ای داشته و در تلاشیم که با ایجاد و سازماندهی تشکیلاتی اصحاب رسانه و مطبوعات و ادارات و سازمان های فرهنگی ، اجتماعی و آموزشی حداکثر استفاده از توان آنها در کمک به اجرای برنامه های پیشگیری از وقوع جرم و آسیب های اجتماعی بنماییم.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد