به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، یونس احمدی صبح امروز در جمع اصحاب رسانه ایلام اظهار کرد: با توجه به اهمیت مقوله خوراک و تغذیه سالم به ویژه در هنگام مسافرت، نظارت بر مراکز تامین و عرضه فرآوردههای خام دامی اهمیت بیشتری مییابد، بنابراین طرح نظارتی ویژه ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروز با بازرسی از مراکز عرضه و فروش محصولات دامی از سوی کارشناسان دامپزشکی در ایلام اجرا شد.
وی افزود که کارشناسان و ناظران دامپزشکی همزمان با آغاز رمضان و عید نوروز طرح تشدید نظارت بر اماکن تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی را انجام دادند و در این مدت ۱۹ مورد تخلف به مراجع قضایی ارجاع و بیش از شش تن فرآورده دامی خام فاسد نیز معدوم شد.
احمدی بیان کرد: در این مدت ۲۰ گروه دامپزشکی در استان فعال بودند و بر بهداشت عمومی و سلامت فرآوردههای خام دامی در مراکز تولید، پخش و فروش نظارت داشتند.
وی یادآور شد که از آغاز رمضان تا پایان تعطیلات نوروزی، 6 هزار و ۲۸۶ مورد بازدید از مراکز پخش و فروش انجام شد که در آن، ۲۸۷ مورد تذکر بهداشتی به مراکزی که نکات لازم را رعایت نکرده بودند، داده شد.
احمدی ادامه داد: یک هزار و ۷۳۲ رأس دام سبک (گوسفند و بز) در کشتارگاهها ذبح که پس از بازرسی بهداشتی، مجوز مصرف برای ۳۳ هزار و ۸۰ کیلوگرم گوشت صادر شد.
مدیرکل دامپزشکی ایلام افزود: همچنین ۱۸۷ رأس دام سنگین نیز کشتار شد و ۳۵ هزار و ۴۲۲ کیلوگرم گوشت گاو و گوساله مورد تأیید بهداشتی قرار گرفت.
وی به عملکرد کشتارگاههای مرغ نیز اشاره کرد و گفت که در زمان اجرای این طرح، ۲۳۴ هزار و ۳۸۰ قطعه مرغ در استان به وزن ۵۱۳ هزار و ۲۷۹ کیلوگرم زیر نظارت و بازرسی بهداشتی کشتار شد.
انتهای خبر/م
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد