سرویس: اجتماعی
کد خبر: 69798
|
14:10 - 1403/12/11
نسخه چاپی

امام جمعه شهرستان ایوان:

فضیلت‌های ماه رمضان را قدر بدانیم

فضیلت‌های ماه رمضان را قدر بدانیم
امام جمعه شهرستان ایوان گفت: باید از فرصت های ماه رمضان نهایت استفاده را ببریم و از فضلیت های این ماه با برکت استفاده کنیم.

حجت‌الاسلام سید موسی حسینی‌مجد در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار» گفت: تقوای الهی و دوری از گناه از اصول اساسی در زندگی هر مؤمنی است. همان‌طور که امیرالمؤمنین (ع) هشدار داده‌اند، کسی که به رفتارهای نادرست خود افتخار کند، هرگز رستگار نخواهد شد.

 

وی افزود: متأسفانه برخی افراد آشکارا بی‌نمازی و گناه را افتخار می‌دانند. این افراد در مسیر فلاح و رستگاری نخواهند بود و به‌جای آنکه از رحمت الهی بهره‌مند شوند، خود را از نعمت‌های او محروم می‌کنند.

 

امام جمعه شهرستان ایوان بیان داشت: با نزدیک شدن به ماه رمضان، این ماه را برترین ماه از لحاظ رحمت، مغفرت و برکت می‌دانم. ماه رمضان، ماه نزول قرآن و عبادت همه‌جانبه است. پیامبر اسلام (ص) فرموده‌اند که این ماه به این دلیل رمضان نامیده شده که گناهان را می‌سوزاند.

 

حسینی‌مجد در ادامه به نقل از پیامبر اکرم (ص) در کتاب بحارالانوار اشاره کرد و گفت: از نخستین شب ماه رمضان، درهای آسمان باز شده و تا پایان این ماه بسته نخواهد شد. این فرصت مغتنمی است که مؤمنان باید از آن بهره‌برداری کنند.

 

وی همچنین به اهمیت ادعیه و اذکار این ماه اشاره کرد و قرائت دعاهایی مانند افتتاح، جوشن کبیر و جوشن صغیر را از آداب مهم رمضان برشمرد و افزود: این دعاها به ما کمک می‌کنند تا در این ماه به درک عمیق‌تری از خود و خداوند دست یابیم.

 

امام جمعه ایوان تأکید کرد: روزه‌داری از واجبات الهی است و بر هر فردی که عذری شرعی نداشته باشد، لازم است. تنها افراد بیمار، مسافر و کسانی که عذر شرعی دارند، معاف هستند. بنابراین، همه باید برای این فریضه بزرگ آماده شوند.

 

وی با اشاره به آغاز ماه رمضان از یکشنبه، از مردم خواست که برای روزه‌داری آماده شوند؛ این آمادگی شامل روحی و جسمی می‌شود تا بتوانیم به‌خوبی از برکات این ماه بهره‌مند شویم.

 

حسینی‌مجد در پایان، با نقل دعای چهل و چهارم صحیفه سجادیه، روزه واقعی را حفظ اعضا و جوارح از گناه دانست و اظهار داشت:روزه‌دار حقیقی کسی است که نه تنها از خوردن و آشامیدن، بلکه از گناهانی مانند غیبت، نگاه حرام و دروغ نیز پرهیز کند. این رویکرد می‌تواند ما را به رستگاری نزدیک‌تر کند.

 

انتهای خبر/ر

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد