به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، مربا یکی از اجزای اصلی سفره صبحانه ایرانیها است و مربای «به» یکی از خوشمزهترین و خوشرنگترین این مرباها است که عطری دلپذیر دارد. پاییز، فصل مناسبی برای تهیه این مربا است. اگرچه درستکردن آن ساده است، اما برای جلوگیری از شکرکزدن یا کپکزدن و همچنین حفظ رنگ زیبا و بافت مناسب، نکاتی وجود دارد که باید رعایت شوند. تمام این نکات به طور کامل در این ویدئو آموزشدادهشده است.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد