سرویس: استان ایلام
کد خبر: 24221
|
10:05 - 1395/09/20
نسخه چاپی

استاندار ایلام در گفتگو با ایلام بیدار خبر داد؛

قول سفیر ایران برای راه اندازی کنسولگری دائم عراق در ایلام

قول سفیر ایران برای راه اندازی کنسولگری دائم عراق در ایلام
استاندار ایلام از قول سفیر ایران برای راه اندازی کنسولگری دائم در ایلام خبر داد.

"محمدرضا مروارید"، استاندار ایلام در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار اقتصادیایلام بیداراز پیگیرهای ویژه برای راه اندازی نمایندگی کنسولگری در استان ایلام خبر داد.

وی گفت: در این راستا رایزنی های لازم با مسئولان مربوطه در حال انجام است و با سفیر ایران در عرق صحبت ها پیرامون کنسولگری دائمی در ایلام صورت گرفت.

استاندار ایلام با بیان اینکه سفیر ایران در عراق نیز قول داده تا این کار انجام گیرد، اظهار کرد: با مستقر شدن این کنسولگری بسیاری از مشکلات در مرز بین المللی مهران حل خواهد شد.

مروارید با بیان اینکه اکثریت زائران از مرز بین المللی مهران به عتبات عالیات سفر می کنند و با توحه به شرایط جغرافیایی خاص لذا تحقق این موضوع امری ضروری است.

نماینده عالی دولت در ایلام در پایان از تلاش نمایندگان مجلس استان برای راه اندازی کنسولگری دائم خبر داد.

 

انتهای پیام/س

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد