سرویس: سیاسی
کد خبر: 70730
|
00:56 - 1404/02/21
نسخه چاپی

امام‌جمعه ایلام:

اقدام دشمن در تغییر نام خلیج‌فارس بی‌اساس است

اقدام دشمن در تغییر نام خلیج‌فارس بی‌اساس است
امام‌جمعه ایلام گفت: اقدامات آمریکا و برخی کشورهای منطقه در تغییر نام خلیج‌فارس کاملاً مردود و از نظر حقوقی و بین‌المللی بی‌اساس است.

حجت‌الاسلام اله‌نور کریمی‌تبار در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار» گفت: اقدامات آمریکایی‌ها و برخی کشورهای منطقه و حامیان آنان در راستای تحریف نام تاریخی «خلیج‌فارس»، کاملاً مردود و از نظر حقوقی و بین‌المللی بی‌اساس است. خلیج‌فارس نامی با پیشینه‌ای دیرینه در اسناد و منابع معتبر جهانی است و هیچ قدرت یا جریان سیاسی نمی‌تواند این واقعیت تاریخی را نادیده بگیرد یا آن را تغییر دهد.
 

 وی افزود: نام خلیج‌فارس نه تنها در اسناد و نقشه‌های تاریخی، بلکه در اسناد سازمان ملل و نهادهای معتبر بین‌المللی به‌صراحت ثبت شده است. این تلاش‌های مذبوحانه برای تغییر نام آن، اقدامی از سر استیصال است که بیشتر جنبه سیاسی و تبلیغاتی دارد تا علمی و حقوقی. دشمنان ایران اسلامی می‌دانند که خلیج‌فارس بخشی از هویت تاریخی و فرهنگی ملت ایران است و به همین دلیل تلاش دارند آن را مورد هدف قرار دهند.
 

 امام‌جمعه ایلام بیان داشت: متأسفانه برخی از رسانه‌های منطقه نیز آگاهانه یا ناآگاهانه به این پروژه دامن می‌زنند، در حالی که خود ملت‌های منطقه به‌خوبی از حقیقت امر آگاهند. مردم ایران نسبت به این گونه تحریف‌ها حساس هستند و بارها نشان داده‌اند که در برابر این‌گونه اقدامات وحدت و همبستگی بیشتری از خود نشان می‌دهند. نام خلیج‌فارس برای ملت ایران یک موضوع صرفاً جغرافیایی نیست بلکه بخشی از هویت ملی و میراث تاریخی ماست.
 

 وی ادامه داد: امروز بیش از هر زمان دیگر، ضرورت دارد که نسل جوان نسبت به این موضوعات آگاه شوند و با تاریخ و فرهنگ کشورشان به‌خوبی آشنا باشند. رسانه‌ها، آموزش‌وپرورش، دانشگاه‌ها و نخبگان فرهنگی باید نقش مؤثرتری در تبیین و پاسداری از مفاهیم هویتی همچون خلیج‌فارس ایفا کنند.
 

کریمی‌تبار در پایان تأکید کرد: دشمن به دنبال تضعیف هویت ملی ماست، اما تجربه نشان داده که این‌گونه تحرکات نه‌تنها نتیجه‌ای در بر نخواهد داشت؛ بلکه موجب انسجام بیشتر مردم ایران می‌شود. نام «خلیج‌فارس» تا همیشه در تاریخ، نقشه‌ها، و دل‌های مردم این سرزمین زنده خواهد ماند و هیچ تحریف و توطئه‌ای توان تغییر این حقیقت روشن را ندارد.

 

انتهای خبر/ر

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد