به گزارشایلام بیداربه نقل ازآوای مهران، در اغلب مناسبت ها که مسئولان کشوری به منظور بازدید طرحهای عمرانی به شهرستان مهران عزیمت می کنند ، به ندرت دیدار مردمی را در برنامه کاری خود قرار می دهند.
به همين جهت بسياري از شهروندان در تماس با ما اظهار گله مندي کرده كه چرا مسوولين كشوري با اينكه از شهرستان مهران به عنوان دروازه عتبات عاليات نام مي برند اما پاي درد دل و خواسته هاي مردم مرزدار اين خطه از كشور اسلاميمان نمي نشينند.
آری و حقیقتا دراین موضوع مردم گله مندند که مورد بی مهری مسئولان نظام قرار دارند و در سفرهايشان برای شهرستان مهران برنامه جداگانه در نطر بگیرند چرا كه مردم امتحان خود را در طی سه دهه بعداز پیروز انقلاب پس داده اند و با رهبر ومقتدای خود مقام عظمای ولایت بیعتی ناگسستنی دارند.
اين مردم كه در عشق به نظام و انقلاب اسلامی همواره پایبند بوده و هستند انتظار دارند که مسوولان برنامه ریز ما اعم از مسئولان استاني و كشوري در برنامه ریزی های آتی خود در این رابطه تجدید نظر نمايند و با حضور در جمع مردم، ضمن تشريح برنامه هاي خود براي اين شهرستان مرزي، مسايل و مشكلات آنان را بررسي كنند.
اما باید پذیرفت حضور يك مقام عالي کشور در میان مردم مرز نشين مهران به نوعی دلگرمی برای مردم بشمار می رود و از نزدیک در جریان مشکلات مردم قرار می گرفت ، مردمی که شاید دستشان به مدیران نمی رسید بدین روش مشکلات و مسایل ریز و درشتشان را مستقیما و بدون واسطه با مسوول مربوطه در میان می گذاشتند.
هر چند شايد ، اکثر درخواستها و مسايل مردم در ارتباط با بیکاری باشد ، اما به نوعی امید به پیگیری مشکلات مردم و دستورات لازم برای حل آن توسط مسوولان و دسترسی آزاد و بی واسطه مردم به مقام عالي كشوري ، فضای فکری جامعه را به سمت حمایت از مدیران و راضی بودن مردم پیش مي برد.
در سفر اخیر معاون اول رئیس جمهور به مهران انتظار می رفت مسئولین استانی تصمیمی را اتخاد می کردند که برخی از مطابات مردم این خطه از جمله وضعیت تعرفه آب و برق و گاز در این شهر گرمسیری-مرزی ، پیگیری پرداخت حق مرزی کارکنان دولت این شهرستان ،احیای فرودگاه قدیم مهران ، بکارگیری افراد بیکار بومی در شرکت نفت آذر و چنگوله ، راه اندازی کارخانه سیمانی که از سوی مسئولین استانی فقط شعار راه اندازی آن به گوش می رسد ، ایجاد کارخانه فولاد مهران ،اخذ مجوز تردد زائرین انفرادی از مرز که فقط در مناسبت های خاص صادر می شود و... با لسان مردم به گوش مسئولین می رسید چرا که اگر خود مردم بدون واسطه مشکلات را بیان نمایند بهتر پیگیری می شود.
در حقیقت جا داشت که این مقام کشوری به جای جلسه با مدیران و مسئولان استان با خود مردم دیدار می کرد چون یک مدیر بنا به دلایلی شاید از بیان برخی از مشکلات و موانع پیشرفت شهرستان و حتی استان امتناع ورزد و از آن چشم پوشی نماید و برپایی دیدارهای مردمی و اعلام این مشکلات از سوی مردم نمی تواند کمتر از جلسه با مدیران و صرفا بازدید از طرح های اجرا شده و نه طرحهای اجرا نشده باشد.
لازم به ذکر است که تعدادی از پروژه های ذکر شده ی فوق از جمله ( ایجاد کارخانه فولاد مهران ، ایجاد کارخانه سیمان ، احیای فرودگاه قدیم مهران و...) از وعده های همین مسئولین عزیر به مردم بوده که الان آن را مطالبه می نمایند.
در پایان از پیگیری مشکلات از سوی برخی از مسئولین استانی و شهرستانی در جهت پیشرفت شهرستان مرزی مهران تقدیر می نمایم.
خروجی بینالمللی و تجاری مهران در 90 کیلومتری جنوب شهر ایلام قرار دارد.
این مرز پس از فروپاشی رژیم سابق عراق در سال 82 دوباره بازگشایی شده و اکنون مورد استقبال زوار و تجار دو کشور ایران اسلامی. و عراق قرار گرفته است.
با اين حال سايت اطلاع رساني آواي مهران بنابر وظيفه خود در بيان خواسته هاي مردم تلاش مي كند تا درخواست مردم را به گوش مسوولان برساند و ما اميدواريم تا مسوولان استاني بويژه كشوري نسبت به گوش فرا دادن به مسايل و مشكلات مردم اين خطه از سرزمين اسلاميمان اهتمام ويژه اي داشته باشند.
انتهاي پيام/س
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد