به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، به نقل از خواندنی ها، این وینگرت شوید لیمویی یک سس سریع و خانگی است که از مواد تازه و کامل برای ایجاد یک سس خوش طعم استفاده می کند. از آن در سالاد، به عنوان ماریناد یا سس تکمیلی برای ماهی استفاده کنید.
هنگامی که شروع به تهیه سس های خانگی می کنید، بازگشت به مواد بطری شده بسیار سخت است. هر زمان که یک سالاد می خوریم یا می خواهیم یک سس یا ماریناد سریع تهیه کنیم، ساده است که یک سالاد درست کنیم که همان طعمی را داشته باشد که ما دنبالش هستیم.
ما عاشق این وینگرت شوید لیمو هستیم زیرا از تمام طعم های تازه و پر جنب و جوش شوید تازه، لیموهای روشن و عسل برای ایجاد یک سس واقعاً تند، اما متعادل استفاده می کند. اغلب از آن برای پر کردن سالاد سبز یا سبزیجات استفاده می شود، اما برای تکمیل ماهی سفید نیز بسیار عالی است.
آیا می دانستید؟ روغن زیتون با کیفیت خوب در یخچال جامد می شود - طبیعی است! اگر قصد نگهداری این و آن را دارید، برای جلوگیری از آن از نصف روغن کانولا یا روغن گیاهی استفاده کنید. یا فقط آن را بیرون بکشید و اجازه دهید پانسمان به دمای اتاق برگردد سپس آن را تکان دهید تا دوباره مخلوط شود.
مواد لازم :
سیر خیلی ریز خرد شده | 1/2 قاشق چایخوری |
عسل | 1 قاشق غذاخوری |
سس خردل | 2 قاشق چایخوری |
آب لیمو | 3 قاشق غذاخوری |
شوید تازه ریز خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 1/4 فنجان |
نمک | 1/4 قاشق چایخوری |
طرز درست کردن سس وینگرت شوید لیمویی :
ایتدا مواد لازم را آماده کنید.
مواد لازم برای تهیه سس وینگرت شوید لیمویی
مطمئن شوید که هم سیر و هم شوید را ریز خرد کرده اید. حدود 1 حبه سیر لازم است.
سیر، شوید، عسل، سس خردل، نمک و آب لیمو را در یک شیشه یا کاسه ترکیب کنید. به شدت تکان دهید یا هم بزنید تا ترکیب شوند.
اگر از شیشه استفاده می کنید، همه ی مواد را به آن اضافه کنید و در شیشه را ببندید و دوباره به شدت تکان دهید. اگر از کاسه استفاده می کنید، در حین هم زدن به آرامی داخل آن بریزید.
بچشید و در صورت نیاز کمی نمک بیشتری به آن اضافه کنید.
نحوه درست کردن سس وینگرت شوید لیمویی
یادداشت ها :
روغن زیتون فرابکر با کیفیت خوب می تواند طعمی قوی داشته باشد، اگر روغن زیتون تند یا علف دار دارید، از نصف روغن کانولا یا هسته انگور استفاده کنید. این کار از جامد شدن آن در یخچال نیز جلوگیری می کند.
ذخیره سازی و موارد استفاده :
من معمولاً وینگرت ها را بیشتر از 7 روز نگه نمی دارم، به خصوص آنهایی که با سبزی های تازه و سیر درست می شوند مانند این. وقتی می خواهید از آن استفاده کنید، آن را بیرون بیاورید، آن را تکان دهید و مصرف کنید.
ما دوست داریم آن را با لوبیا سبز و گوجه فرنگی، یا به عنوان ماریناد یا نم نم بر روی ماهی های سفید زده و میل کنید.
شوید و لیمو به خوبی یکدیگر را تعریف می کنند، و می توانید با هم آنها را با سیب زمینی، تخم مرغ، ماهی قزل آلا، گوش ماهی، کدو حلوایی تابستانی و خیلی چیزهای دیگر ترکیب کنید. به هر حال شما انتخاب می کنید که از آن لذت ببرید.
سخن پایانی :
سس وینگرت شوید لیمویی با طعم منحصر به فرد و عطر تازه خود، می تواند به راحتی غذای شما را به یک تجربه لذت بخش تبدیل کند. با تهیه این سس خانگی، علاوه بر صرفه جویی، از سلامت و کیفیت مواد استفاده شده نیز مطمئن خواهید بود. این سس را امتحان کنید و از طعم بی نظیر آن در کنار انواع سالادها و غذاهای مورد علاقه تان لذت ببرید.
انتهای خبر/م
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد