به گزارشایلام بیداربه نقل ازنسیم دهلران، "علی محمد احمدی"، نماینده مردم شهرستان دهلران در مجلس شورای اسلامی در مراسم افتتاح شبکه آبیاری و زهکشی سد انحرافی شهدای محرم دهلران اظهار کرد: همجواری با استان خوزستان، مرزی بودن، وجود منابع غنی نفت و گاز و برخورداری از ظرفیت کشاورزی دهلران را به شهرستانی منحصر به فرد تبدیل کرده است.
وی افزود: شهرستان دهلران با استحصال روزانه 200 هزار بشکه نفت و دارا بودن 150 هزار هکتار اراضی مستعد کشاورزی یکی از قطب های نفت و گاز و حوزه کشاورزی استان و غرب کشور است.
دکتر احمدی با انتقاد از پروژه های ناتمام در شهرستان دهلران، گفت: پروژه های در شهرستان دهلران تعریف شده است که به دلیل محدودیت منابع مالی فرسایشی شده اند که از جمله این پروژه ها کارخانه سیمان دهلران با ظرفیت روزانه 3 هزار تن محصول می باشد.
وی با بیان اینکه پتروشیمی دهلران توجیه پذیرترین پتروشیمی کشور است، عنوان کرد: پتروشیمی دهلران از سال 82 تا کنون تنها 10 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
نماینده مردم دهلران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه 800 میلیون دلار از محل صندوق توسعه ملی برای پتروشیمی دهلران اختصاص یاغته است، ادامه داد: پتروشیمی دهلران با تولید روزانه 90 هزار بشکه میعانات علاوه بر تأمین خوراک مورد نیاز خود، ظرفیت تأمین خوراک سایر پتروشیمی های کشور را دارا می باشد.
وی در خصوص فرمانداری ویژه دهلران نیز ابراز کرد: طی مذاکراتی که با وزیر کشور در هفته های گذشته داشتم وزیر موضوع فرمانداری ویژه را به معاونت سیاسی وزارت کشور ارجاع داد و مقرر شد در جلسه هیئت دولت مطرح شود.
دکتر احمدی با اشاره به خط آهن دهلران افزود: مسیر دهلران به اندیمشک-دوکوهه به طول 110 کیلومتر از لحاظ اقتصادی و عملیاتی دارای توجیه می باشد و مطالعات اجرایی کردن این طرح در دست اقدام می باشد.
وی عنوان کرد: شهرستان دهلران استعداد و ظرفیت متصل شدن به مرزهای بین المللی را دارد
نماینده مردم شهرستان دهلران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکل حقابه کشاورزان منطقه دشت عباس از سد کرخه، اظهار کرد: 50 هزار هکتار از اراضی منطقه دشت عباس می بایست تحت پوشش شبکه آبیاری سد کرخه قرار گیرند ولی به دلایل سیاسی تنها 7 هزار هکتار از این اراضی تحت پوشش شبکه قرار گرفته است و حق کشاورزان دهلرانی از سوی استان خوزستان رعایت نمی شود.
وی افزود: در سال 93 مبلغ 430 میلیارد دلار از محل صندوق توسعه ملی برای تجهیز شبکه و کانال های آبیاری کشاورزی مناطق مرزی اختصاص یافت که متأسفانه تاکنون کمتر از 100 میلیارد تومان آن به استان ایلام و شهرستان دهلران اختصاص یافته است که همچنین مبلغ 700 میلیارد تومان برای آب های مرزی استان ایلام اختصاص یافته است.
انتهای پیام/س
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد