به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، به نقل از روابطعمومی شهرداری مهران، حمداله نصرت پور صبح امروز در خصوص آغاز عملیات موزاییک فرش معابر مهران گفت: پروژه موزاییک فرش معابر شهری باهدف بهبود زیرساختهای شهری و ارتقای کیفیت عبورومرور در مناطق مختلف شهر، بهویژه مناطق کمبرخوردار در حال اجرا است.
وی افزود: این پروژه با اعتباری بیش از ۲۵ میلیارد ریال در دستور کار شهرداری قرار گرفته و هماکنون عملیات اجرایی آن در بخشهای مختلف شهر آغاز شده است.
شهردار مهران ادامه داد: اجرای این پروژه در راستای سیاستهای توسعهای شهرداری و توجه ویژه به مناطق کمتر توسعهیافته صورت میگیرد و امید است با تکمیل آن، شاهد بهبود محسوس در وضعیت معابر و رفاه شهروندان باشیم.
نصرت پور در پایان خاطرنشان کرد: شهرداری مهران با تمام توان در مسیر توسعه و بهسازی فضای شهری گام برمیدارد و اینگونه پروژهها با مشارکت مردم و همراهی مسئولان محلی با سرعت بیشتری پیش خواهند رفت.
انتهای خبر/م
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد