سرویس: خواندنی ها
کد خبر: 67398
|
09:05 - 1403/07/08
نسخه چاپی

مواد لازم برای تهیه بستنی نوتلا کیت بدانید؛

روش‌های درست‌کردن بستنی کیت کت

روش‌های درست‌کردن بستنی کیت کت
در این مقاله با طرز تهیه بستنی کیت کت به روش‌های مختلف آشنا می‌شوید. بستنی کیت کت، ترکیبی بی‌نظیر از طعم شکلاتی کیت کت و خنکی بستنی است که در روزهای گرم تابستان می‌تواند یک انتخاب عالی باشد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، به نقل از خواندنی ها، در این مقاله با طرز تهیه بستنی کیت کت به روش‌های مختلف آشنا می‌شوید.مواد لازم برای تهیه بستنی نوتلا کیت کت :

شکر200 گرم
ثعلب10 گرم
خامه قنادی200 گرم
شیر پرچرب1 لیتر
پودر کاکائو30 گرم
شکلات صبحانه150 گرم
بیسکویت یا کیت کت یا شکلاتبه مقدار لازم

 

طرز تهیه بستنی نوتلا کیت کت :

من از شیر محلی استفاده کردم، ابتدا آن را 20 دقیقه جوشاندم و داخل یخچال قرار دادم تا خنک شود. برای کیفیت بهتر بستنی بهتر است از شیر محلی استفاده کنید. شیر را پارچ مخلوط کن بریزید. سپس پود کاکائو الک شده و شکلات صبحانه را به آن اضافه کنید. می توانید از هر برند شکلات صبحانه استفاده کنید.

 

در این مرحله شکر و ثعلب را با هم مخلوط کنید. و به مواد اضافه کنید. هرگز ثعلب را به تنهایی استفاده نکنید زیرا گلوله گلوله می شود. مخلوط کن را روشن کنید و اجازه بدهید مواد به خوبی مخلوط شوند.

 

داخل قالبی با ارتفاع کم بریزید. سپس آن را داخل فریزر قرار بدهید. بعد از 45 دقیقه آن را خارج کنید، اگر نگرفته بود اجازه بدهید 1 ساعت داخل فریزر بماند. شما به 8 تا 45 دقیقه یا 8 تا 1 ساعت نیاز به قرار دادن داخل فریزر دارید. این بستگی به دمای فریزر شما دارد.

 

پس از 45 دقیقه یا 1 ساعت آن را از فریزر خارج کنید و با لیسک یا همزن خوب مخلوط کنید. هر چه بهتر مخلوط کنید بافت بستنی بهتری خواهید داشت. و اگر خوب هم نزنید بستنی حالت یخی می گیرد، بنابراین بهتر است از همزن استفاده کنید. این کار را تا 5 مرتبه تکرار کنید. 

 

خامه قنادی را از فریزر خارج کنید و اجازه بدهید کمی از حالت یخی خارج شود. سپس آن را با دور تند همزن خوب هم بزنید تا حالت نیمه فرم بگیرد. لازم نیست کاملاً فرم بگیرد. همین که اثر سر همزن روی خامه باقی ماند کافی است.

 

زمانی که برای بار ششم بستنی را از فریزر خارج کردید، خامه فرم گرفته را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود و بعد آن را داخل ظرف درب دار بریزید و درب آن را ببندید و داخل فریزر قرار بدهید. دو بار دیگر آن را از فریزر خارج کنید و خوب مخلوط کنید. بار آخر شکلات و یا بیسکویت هایی که برای تزیین مد نظر داشتید را خرد کنید و به آن اضافه کنید. می توانید از خرده های کیک، خرده های بیسکویت، خرده های هر شکلاتی، شکلات چیپسی و یا حتی از میوه های خرد شده استفاده کنید.

 

سپس درب ظرف را ببندید و به مدت 12 ساعت یا بهتر است 24 در فریزر به آن استراحت بدهید. بعد از آن زمان بستنی قابل سرو است.

 

می توانید این بستنی را داخل قالب های پاپسیکلز و یا بستنی چوبی آماده کنید و با روکش شکلاتی و یا مگنوم و یا میوه ای تزیین کنید و سرو کنید.

 

طرز تهیه بستنی کیت کت :

نکته هایی برای تهیه بستنی کیت کت

نحوه درست کردن بستنی کیت کت

 

مواد لازم :

خامه غلیظ2 فنجان
شیر تغلیظ شده1 قوطی (14 اونس)
شکلات کیت کت خرد شده1 فنجان
عصاره وانیل1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو2 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه بستنی کیت کت :

ابتدا مواد را آماده کنید.

خامه غلیظ را با همزن برقی بزنید تا قله های سفت شکل بگیرد.

در یک کاسه بزرگ دیگر شیر تغلیظ شده شیرین شده، کیت کت و عصاره وانیل را با هم ترکیب کنید. اگر بستنی کیت کت شکلاتی درست می کنید، پودر کاکائو را اضافه کنید.

 

طرز تهیه بستنی نوتلا کیت کت

شیر تغلیظ شده، کیت کت و عصاره وانیل در یک کاسه جداگانه با هم مخلوط می شوند.

 

خوب مخلوط کنید. آن را به شکل خامه فرم گرفته بریزید.

 

مخلوط بستنی را در قالب نان 9×5 اینچی یا ظرف 2 لیتری بریزید. پوشش 6 ساعت یا تا زمانی که سفت شود فریز کنید.

 

بستنی نوتلا کیت کت

مخلوط شکلاتی که به خامه غلیظ زده شده اضافه می شود، این دو با هم ترکیب می شوند.

 

مخلوط بستنی را در قالب نان 9 در 11 اینچی بریزید. به مدت 4 تا 6 ساعت در فریزر قرار دهید.

 

روش های درست کردن بستنی نوتلا کیت کت

مخلوط بستنی را در قالب نان بریزید و به مدت 6 ساعت در یخچال قرار بدهید تا سفت شود.

 

از فریزر خارج کنید. بستنی را را اسکوپ یا قاشق بستنی بردارید و داخل نان بستنی و یا ظرف مورد نظر قرار بدهید و سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

 

روش درست کردن بستنی کیت کت

در پایان از بستنی با قاشق بستنی یا اسکوپ بردارید و روی نان و یا ظرف بریزید و میل کنید.

 

نکاتی برای تهیه بستنی کیت کیک :

• قالب های کیت کت را خرد کنید اما پودر نکنید. شما می خواهید تکه های درشت تری در بستنی داشته باشید.

• خامه فرم گرفته و باقیمانده مواد را با هم بریزید تا بافت خامه ای خامه فرم گرفته حفظ شود.

• بستنی خود را در 2 هفته یا کمتر مصرف کنید. بعد از 2 هفته، به صورت دانه دانه می شود.

 

انتهای خبر/م

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد