به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، به نقل از روابطعمومی جهاد کشاورزی ایلام، امید شفیعی در خصوص اجرای طرح محصول سالم گفت: از ۶۳ هکتار سطح زیر کشت سبزی و صیفی شهرستان ایلام، ۱۶ هکتار از آن تحتنظر محصول سالم قرار گرفت.
وی افزود: این طرح برای تولید محصولات گوجهفرنگی و خیار در اراضی کشاورزی بخش سیوان و با رعایت توصیهها انجام شده و محصولات تولیدی از نظر مصرف کود و سموم شیمیایی در حد مجاز و سالم هستند.
مدیر روابطعمومی جهاد کشاورزی ایلام، ادامه داد: برگزاری کلاسها و کارگاههای آموزشی برای کشاورزان و بازدید مستمر کارشناسان از مزارع، به همراه استفاده از تجهیزات غیرشیمیایی، زمینهساز موفقیت در تولید محصول سالم بوده است.
شفیعی خاطرنشان کرد: تجهیزات غیرشیمیایی شامل کارتهای زرد و آبی چسبدار جاذب حشرات، تله مکفیل، پروتئین هیدرولیزات (مایع مدلور) و حشرهکشهای ارگانیک تنداکسیر و پالیزین و فرمونهای جنسی به صورت رایگان و با همکاری معاونت بهبود تولیدات گیاهی و مدیریت حفظ نباتات سازمان در اختیار کشاورزان شرکتکننده در این طرح قرار داده شد.
وی تصریح کرد: به دلیل مشکلات زیستمحیطی ناشی از مصرف سموم و کودهای شیمیایی و اثرات مخرب آن بر سلامت جامعه، ترویج تولید محصول سالم برای توسعه پایدار کشاورزی از اهداف مهم جهاد کشاورزی است.
انتهای خبر/ر
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد