سرویس: استان ایلام
کد خبر: 6129
|
18:17 - 1392/12/07
نسخه چاپی

مسئول بسیج اساتید ایلام:

جنگ نرم موثرترین و کم هزینه‌ترین جنگ علیه امنیت ملی کشور است

جنگ نرم موثرترین و کم هزینه‌ترین جنگ علیه امنیت ملی کشور است
مسئول بسیج اساتید ایلام گفت:جنگ نرم موثرترین و کم هزینه‌ترین جنگ علیه امنیت ملی کشور است.

به گزارش ایلام فردا،احمد اورنگ در حاشیه برگزاری کارگاه سه روزه جنگ نرم در جمع خبرنگاران اظهار داشت:این کارگاه با هدف آگاهی بخشی و بصیرت افزایی اقشار مختلف به ویژه اساتید و دانشجویان برپا شده است.

وی ادامه داد:این نشست و کارگاه جنگ نرم نیز با همکاری بسیج اساتید استان ایلام در دانشگاه ایلام با حضور 160 استاد دانشگاه‌های استان ایلام برپا شده است.

اورنگ اضافه کرد:در این کارگاه سه روزه در چهار کار گروه سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی نحوه مواجه با جنگ نرم، تربیت نیروهای متخصص و هوشمند در دانشگاه‌های کشور و عملیاتی شدن رهنمودهای مقام معظم رهبری و هوشمندی سیاسی و تعمیق معرف و بصیرت سیاسی اساتید اجرا می‌شود.

مسئول بسیج اساتید استان ایلام تاکید کرد:جنگ نرم امروز موثرترین و کم هزینه‌ترین و در عین حال پیچیده‌ترین جنگ علیه امنیت ملی کشور است.

وی گفت:شبیخون فرهنگی و تهاجم فرهنگی از راهبردهای دشمنان برای استحاله فرهنگی جوامع اسلامی است.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب