سرویس: استان ایلام
کد خبر: 2624
|
08:36 - 1392/03/07
نسخه چاپی

جهانگیر الماسی در واکنش به برخی شایعه ها:

پاکترین صحنه ها را در ایلام گرفته ام/توهین به زنان ایلامی کاملا دروغ است

پاکترین صحنه ها را در ایلام گرفته ام/توهین به زنان ایلامی کاملا دروغ است
جهانگیر الماسی گفت:پاکترین صحنه ها را در ایلام گرفته ام.

به گزارش ایلام فردا،جهانگیر الماسی بازیگر و کارگردان سینما و تلویزیون از دو ماه پیش در شهر ایلام به دنبال تهیه بخشی از فیلمی با عنوان رنج و سرمستی با موضوع دفاع مقدس است و از همان لحظه شروع به کار در ایلام با شایعه ها و مشکلات بسیار زیادی همراه بوده است.

به همین منظور برای جویا شدن از این ماجرا به لوکیشین ساخت فیلم  واقع در جاده قدیم ایلام به مهران و روبروی کارخانه آسفالت ایلام رفتیم.

جهانگیر الماسی و گروه همراه وی تازه به محل لوکیشن رسیده بودند و قرار است تا دقایقی دیگر صحنه ای که مربوط به یک عروسی است،فیلم برداری شود.

گروه در حال بررسی صحنه برای فیلم برداری هستند که با جهانگیر الماسی به گفت و گو نشستیم.

جهانگیر الماسی،شهرام پور اسد و ماه چهره خلیلی در پشت صحنه فیلم رنج و سرمستی

الماسی در پاسخ به سوالی در خصوص موضوع فیلم رنج و سرمستی و شایعات صورت گرفته بر سر ساخت این فیلم به خبرنگار ما گفت:شایعاتی که در خصوص این فیلم صورت گرفته نشات گرفته از تهران و یک تفکر سیاسی است.

وی ادامه داد:برخی ها با تفکرات و رفتارهای ناجوانمردانه با آلوده کردن حوزه فرهنگ به سیاست به دنبال منافع خود هستند.

این بازیگر سینما و تلویزیون اضافه کرد:همه ما فرزندان این کشور هستیم و قصد و نیت ما اتحاد ملی،اتفاق ملی و حراست از مرزهای جغرافیایی و سیاسی کشور است.

کارگردان فیلم رنج و سرمستی بیان کرد:گاهی منافع فرقه ای و گروهی باعث می شود تا بسیاری از افراد با هم درگیر شوند که این کثیف ترین نحوه برخورد با هموطن است.

الماسی اظهار داشت:متاسفانه کسانی که بدون اینکه فیلمنامه را بخوانند و از محتوای آن باخبر بشوند تهمت های عجیبی را به ما زدند،تهمت هایی از قبیل اینکه این فیلمنامه متعلق به کسی دیگری است و بسیاری دیگر از تهمت ها که واقعا برای من دردناک بوده است.

وی ادامه داد:یکی از بدترین تهمت ها،مربوط به این است که ما آمده ایم به ناموس مردم ایلام  و ایران خیانت بکنیم یعنی ما بیاییم یک زن ایلامی را برداریم در دوران جنگ ببریم به بغداد و بارگاه صدام،آنجا مورد تجاوز قرار بگیرد و این زن حامله شودو به ایران برگردد.

این بازیگر سینما و تلویزیون تصریح کرد:من فکر نمی کنم که هیچ ایرانی و کسی که در این خاک به دنیا آمده باشد حاضر باشد که یک چنین کاری را انجام دهد،این کار یک حماقت محض است.

کارگردان فیلم رنج و سرمستی تاکید کرد:طرح یک چنین موضوعی کاملا کذب است و در فیلمنامه، این زن از شوهرش سه ماهه باردار است و بعد اسیر می شود.

 

جهانگیر الماسی و شهرام پور اسد

الماسی با بیان اینکه ما باید به دنبال این باشیم که جنایت های رژیم صدام را بازگو کنیم بیان کرد:جنایات در شلمچه و قتل و عام کودکان و زنان،حملات موشکی به شهر های ایران توسط رژیم بعثی باید برای نسل سوم و چهارم بازگو شود و جنایات صدام از هیتلر هم بدتر بوده است.

 وی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه درست است که  اجازه ساخت این فیلم در استان خوزستان و شهر آبادان داده نشده و وی سپس ایلام را انتخاب کرده ،گفت: این موضوع را برای اولین بار است که می شنوم و ادامه همان تهمت ها و تخریب ها است،من خودم بچه استان خوزستانم،چطور امکان دارد که من را به استان خوزستان راه ندهند.

این بازیگر سینما و تلویزیون تاکید کرد:چطور امکان دارد که ما بیاییم و با پشتوانه بسیاری از نهادها و با پول دولت یک چنین فیلمی را بسازیم و سپس وزارت ارشاد هم مجوز ساخت آن را بدهد و بعد اکران شود،این یک چیز نشدی است.

کارگردان فیلم رنج و سرمستی اضافه کرد:علیرغم تمامی فشارها و توهین های شکل گرفته ،از تهدید جانی من در ایلام تا بسیاری دیگر از مطالب که همه از چشم حوزه هنری ایلام دیده می شود، من به ساخت این فیلم ادامه می دهم.

وی تصریح کرد:فردی که در حوزه هنری ایلام است با نگاه ابتدایی خود به حوزه فرهنگ و سینما به خودش اجازه می دهد که به ما توهین کند و این در حالی است که هم استاندار ایلام و هم دیگر مسئولان استانی از فیلم حمایت کرده اند.

بازیگران محلی فیلم سینمایی رنج و سرمستی

الماسی اظهار داست:وقتی که فیلم اکران شد خواهیم دید که تمامی این حرف ها و شایعات فقط برای تخریب فیلم صورت گرفته و در آن نه تنها نقش مردم ایلام در جنگ بلکه تمامی ملت ایران و رشادت های صورت گرفته در دوران دفاع مقدس به خوبی نمایش داده خواهد شد و من پاکترین صحنه ها را در ایلام گرفته ام.

«رنج و سرمستي» روايت مشتركي از جنگ رژيم بعث با ايران و جنگ آمريكا با عراق است که مضمون آن راجع به صنايع پيشرفته كشورمان در عرصه هاي هوا و فضا است و قرار است در آن تلاش هاي مردم ايران براي پيشرفت كشور در خلال جنگ به نمايش درآيد.

ماه چهره خلیلی در پشت صحنه فیلم سینمایی رنج و سرمستی

محور قصه «رنج و سرمستي» که در حوزه سينماي دفاع مقدس تهيه و توليد مي شود، درباره خانمي است که در جنگ ايران و عراق اسير شده و به عراق رفته و پس از سال‌ها به ايران بازمي‌گردد و با ماجراهاي گوناگون روبرو مي‌شود.

ماه چهره خلیلی،شهرام پور اسد و برخی از بازیگران محلی در این فیلم ایفای نقش خواهند کرد و کارگردانی آن بر عهده جهانگیر الماسی و تهیه کننده آن محمد نشاط است.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد