سرویس: سیاسی
کد خبر: 1428
|
19:04 - 1391/11/16
نسخه چاپی

نسیان و عصیان سران در بهارستان

نسیان و عصیان سران در بهارستان
مجلس و دولت محل مناقشات شخصی سران قوا نیست و کشاندن این اختلافات شخصی به مجلس یا دولت قطعاً نتیجه ای جزء اجحاف بزرگ در حق مردم در بر نخواهد داشت.

 

 

در گیر و دار کش مکش های بین القوا در کشور، پس از گذشت تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری بر حفظ وحدت بین قوا و مسئولان، امروز شاهد دامن زده شدن به این انشقاق و عدم وحدت هستیم. تقابلی که امروز ما از جنس سران قوا در کشور میبینیم یک بحث کلیشهای و دامنه دار است که بالاخره در یک ایستگاه متشنجتر گشت. شاید قبل از آنکه نکته ای بیان شود یک بازخوانی چند باره از بیانات ارزشمند رهبر معظم انقلاب به عمق مطلب بیافزاید و تاییدی بر این نوشته شود.

از زمانی که دشمن اختلاف قوا را به عنوان یک شاخص مهم جهت ارزیابی راهبردهای بکار گرفته در مقابل ایران، تلقی نمود، رهبر معظم انقلاب با هوشیاری و بصیرت بالا این نکته را درک نمودند و به عنوان یک اصل اساسی، در وهلههای مختلف جهت هوشیاری مسئوولان بیان داشتند.

ایشان در دیدار با نمایندگان مجلس نهم در خرداد ماه امسال به مطرح کردن بحث وحدت و عدمن اختلاف ، آنها را دعوت به همدلی و هماهنگی با خود و سایر مسئولان کشور نمودند:

"...این اتحاد باید وجود داشته باشد. باید در جهت مصالح عالیهى كشور، بین دستگاهها همدلى وجود داشته باشد؛ این باید بروز كند. البته همه هم همین را میگویند. یك وقتى یك نفرى با عصبانیت داشت از یك چیزى دفاع میكرد، یك نفر به او گفت آقا حالا چرا عصبانى میشوى؟ با همان عصبانیت داد كشید: من عصبانى نیستم! حالا از اطراف - از دو طرف هم نمیشود گفت - بعضى دائم دم از اتحاد هم میزنند، اما در عین حال باز نشانهها و نمونههاى تفرق گاهى دیده میشود. من خواهش میكنم به این مسئله توجه كنید؛ هم در درون مجلس بین خود دوستان كه در مجلس هستید، هم در بین مجلس و قواى دیگر - قوهى مجریه و قوهى قضائیه - این اتحاد و اتفاق را حفظ كنید و بدانید كه این ملت، این كشور، این نظام، این جهتگیرى، بشارت دادهى به توفیق و پیروزى است؛ این لطف خداست، سنتهاى الهى این را اقتضاء میكند."

ایشان همچنین در این زمینه در آعاز هفته دولت در دیدار با رییس جمهور و هیئت دولت این مساله را به صراحت بیان می کند:

"مسئله‌‌ى وحدت و انسجام ملى هم به نظر من چيز خيلى مهمى است؛ كه ما حالا اينقدر اين قضيه را تكرار كرديم كه كأنه الفاظ دارد خاصيتهاى خودش را در افاده‌‌ى معنا از دست ميدهد! ما بايد همه يك حرف بزنيم. مسئولين بايد جهتگيرى‌‌ها را دقيق و منطبق بر يكديگر قرار بدهند؛ اين به عهده‌‌ى همه است. تقصيرها را هم گردن يكديگر نيندازيم. اينكه بگوئيم آقا ما ميخواهيم فلان كار را بكنيم، نميگذارند؛ يا فلان كار را كرديم، جلويش را گرفتند؛ يا فلان تصميم را گرفتيم، اقدام نكردند، انجام ندادند - كه قواى مختلف و بخشهاى مختلف به همديگر بگويند - اين را كسى قبول نميكند. بالاخره حوزه‌‌هاى مسئوليت، مشخص است؛ يكى بايد قانون بگذارد، يكى بايد اجرا كند، يكى سياستها را تنظيم كند، يكى عملياتى كند. همه بايد با هم هماهنگ عمل كنند. ما نبايد تعامل قوا با يكديگر را دست‌‌كم بگيريم. البته مخاطب اين حرف، فقط قوه‌‌ى مجريه نيست؛ قوه‌‌ى قضائيه و قوه‌‌ى مقننه هم مخاطب اين قضيه‌‌اند؛ دستگاه‌‌هاى گوناگون اجرائى هم كه داخل دولت نيستند - مثل نيروهاى مسلح و ديگران - داخل در همين خطابند. همه بايد به اين معنا توجه كنند.

رهبر معظم انقلاب در دیدار  امسال دانش آموزان و دانش جویان به مناسبت 13 آبان، تاکیدی فزونتر بر وحدت و همدلی داشتند که این دیدار چندی بعد از اوج گیری اختلافات بین مسئوولان و نامه نگاریهای پس از آن انجام شد. ایشان در این دیدار  چنین می فرماید:

"اختلافات مضر است. هم اختلافات بين مسئولين مضر است؛ هم بدتر از آن، كشاندن اختلاف ميان مردم مضر است. اين را من به مسئولين، به رؤساى محترم هشدار ميدهم. من از رؤساى قوا حمايت كردم، باز هم حمايت ميكنم - مسئولند، بايد كمكشان كرد - اما به آنها هشدار ميدهم، مراقب باشند. نه اينكه اين نامهنگارىها خيلى مهم باشد؛ نه، صد تا نامه بنويسند؛ كار خودشان را بكنند، اختلافات را به ميان مردم نكشانند، چيزهاى جزئى را مايهى جنجال و هياهو و استفادهى تبليغاتى دشمن و خوراك تبليغاتى راديوهاى بيگانه و تلويزيونهاى بيگانه نكنند، صد تا نامه بنويسند؛ نامه اهميتى ندارد. مهم اين است كه همهى ما بدانيم مسئوليتى داريم، همهى ما بدانيم موقعيت حساسى داريم."

شاه بیت سخنان ایشان در این دیدار این قسمت انتهایی سخنان ایشان بود که فرمودند: "اختلافات را نبايد علنى كرد؛ اختلافات را نبايد به مردم كشاند؛ احساسات مردم را نبايد در جهت ايجاد اختلاف تحريك كرد. از امروز تا روز انتخابات، هر كسى احساسات مردم را در جهت ايجاد اختلاف به كار بگيرد، قطعاً به كشور خيانت كرده."

پس از این سخنرانی ها با نامه نگاری، لبیک گویان هریک از سران قوا بر وحدت بین القوا تاکید نمودند ولی چیزی نگذشت باز این اختلافات بر سر مسایلی مانند عزل و نصب مرتضوی یا هدفمندی یارانه ها و بسیاری از مسایل دیگر، از سر گرفته شد که مجدد رهبری در جلسات مشترک آن ها را به همدلی دعوت نمودند تا اینکه دیروز این اختلافات به منصه بروز رسید و چیزی را برای اثبات وجود وحدت، باقی نگذاشت.

نکاتی که در این زمینه برای مسئوولان بسیار مهم می باشد این است که:

  1. در آستانه انتخابات ریاست جمهوری92 وجود این اختلاف ها قطعاً چیزی جزء تامین خوراک فکری و عملی برای حضور دشمن در این فضا را در بر نخواهد داشت. دشمنی که محیط داخلی را با ذره بین های قوی خود رصد می کند و از کوچکترین نکته بیشترین بهره ممکن را می برد. امروز توجه به رسانههای بیگانه و بنگاههای خبرپراکنی دشمنان نظام، این را به اثبات میگذارد که هیچ کس جزء آنها از این موضوع اختلاف، خرسند نمی شوند. این را رهبر معظم به خوبی تاکید نمودند. ولی نه تنها توجه ای به این موضوع نشد بلکه حب جاه و مقام و دنیاطلبی های جاه طلبانه باعث فراموشی این نکته از سوی مخاطبان اصلی آن شد.
  2. مجلس و دولت محل مناقشات شخصی سران قوا نیست و کشاندن این اختلافات شخصی به مجلس یا دولت قطعاً نتیجه ای جزء اجحاف بزرگ در حق مردم در بر نخواهد داشت. مردمی که پابه پای انقلاب پیش رفتند و با آرای خود چنین مسوولان را بر اریکه قدرت نشاندند تا به خوبی مدافع حقوق آنها باشند، ولی دیروز همه چیز مطرح شد الا حقوق ملت!!! مجلسی که به قول یکی از نمایندگانش هردقیقه اش 15 میلیون هزینه دربردارد ، از اولین ساعات کاری روز، شروع و تا بعداظهر ادامه می یابد چه هزینه هنگفتی را بیهوده به باد میدهد و در اوج ادعا و دینداری، اصلاً توجهای به این مورد نمی شود. حال با این هزینه در کشور چه می شود انجام داد که آن را فدای امور شخصی خود نموده اند؟
  3. همچنین این اختلاف افکنی ها در بین قوا، این را ثابت میکند که ملت به فراموشی سپرده شده اند. مساله ای که امروز مهم است، وجود ضعف توان اقتصادی در دهکهای پایین جمعیت است. امروز مسئوولان نه تنها دغدغه حل این مسایل را  ندارند بلکه در پی کش مکشهای سیاسی و خرج بیتالمال در راه رسیدن به مقاصد خود هستند. این هزینه گزاف که در این مجلس صرف این جلسات بیهوده می گردد و هزینه ساعاتی که دولتمردان ما بر سر تهیه اکاذیب و مسایل بچه گانه صرف می کنند را در راه تقویت بنیه اقتصادی قشرهای ضعیف به کار می بردند شاید دیگر مساله اقتصادی وجود نداشت.
  4. اتفاقات دیروز مجلس این را به اثبات رساند که هیاهوهای جنجالی از تاثیر قطعی تحریم در کشور یک بلوف سیاسی است که دائماً از زبان برخی مسئولان شنیده می شود. مساله اقتصادی ما اگر نگوییم تماماً، قسمت اعظم آن را این سوء تدبیرها و کژکاریهای مدیریتی امروز مسئولان ما در بر گرفته است. امروز صحبت و شعار و توجیههای نابخردانه، قابل قبول ملت نیست. چیزی که امروز مهم است وجود عمل می باشد. اگر شرایط نظام قابل درک برای مسوولان بود امروز این شرایط به وجود نمی آمد.
  5. دیروز برآیند مثبتی مشاهده نگشت بلکه وضعیت دیروز کشور را امروز چالشی تر نمود چرا که نه خواسته نمایندگان- که عزل مرتضوی بود- محقق شد نه با استیضاح، توانستند به خواسته سقوط حدنصاب کابینه دولت نایل شوند بلکه تنها وزیر کاری عزل شد که شاید نیاز به آن با وجود 4 ماه مانده به انتخابات احساس می شود نه تنها وی بلکه عزل هر وزیر دیگر نیز یک امر ناپخته در این فضای کنونی است. انتخاب وزیر مجدد بازهم مناقشهای را ایجاد خواهد نمود و وقت و هزینه را به سوی مسایل دست چندم می کشاندکه شاید عدم توجه به آن بهترین راه حل باشد .
  6. امروز افکار مسئولان باید در اوج هماهنگی باشد. چرا باید پیام هایی از این رفتار به دشمن برسد که «بله، محاسباتتان درست است»! امروز این درک باید برای مسوولان ما ایجاد شده باشد که همه یک دشمن واحد به نام نظام سلطه جهانی دارند که با تمام قوا و به قول خودشان با تمام گزینه ها در مقابل نظام جمهوری اسلامی ایستاده است! امروز این درک باید برای مسوولان نظام ایجاد شود که ما در یک جنگ تمام عیار قرار داریم و باید وحدت چون 8 سال دفاع مقدس فراهم شود و پشت سر ولایت از نظام و ملت خود دفاع کنند و نه در کرسی قدرت خود بی محابا بر سر جدالهای شخصی بر اختلاف افکنی ها بتازند.

 

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد