به گزارش ایلام بیدار به نقل از فارس،حسن روحانی رئیسجمهور در هفتمین اجلاس مجمع رادیو و تلویزیونهای اسلامی با بیان اینکه شاید غرب از نظر ابزار و تجیهیزات از ما قدمی جلو باشد اما ما دارای محتوایی سرشار از هدایتیم، اظهار داشت: این محتوا فرهنگ بلند اسلام و خاندان رسالت و اهل بیت است که میتواند بر ابزار غالب شود.
رئیسجمهور بر همین اساس انقلاب اسلامی را یک تجربه در این زمینه دانست و تصریح کرد: در انقلاب اسلامی ما ابزاری در اختیار نداشتیم در واقع تلویزیون و اعلامیهای نداشتیم. چاپخانههایی محدود با شرایطی محدود وجود داشت. تنها نوار ضبط صوت بود که از نجف یا پاریس از طریق تلفن به ایران منتقل میشد.
وی با بیان اینکه در همه نقاط ایران حدود 24 ساعت و کمتر از 48 ساعت این نوار منتشر میشد، گفت: ما از لحاظ ابزار بسیار ضعیفتر از آنها بودیم اما از لحاظ محتوا توانستیم پیروز شویم همانگونه که بعدها غربیها نوشتند ایرانیها از ابزاری برخوردار بودند که ما از آن غافل بودیم.
روحانی در عین حال مسجد، هیاتها، روحانیت و شبکه ارتباطی را این محتوا عنوان کرد که بنا بر گفته خود غربیها آنها از آن مطلع نبودند.
رئیسجمهور در ادامه سخنان خود به جنگ تحمیلی اشاره کرد و اظهار داشت: در جنگ تحمیلی نه تنها بعثیان بلکه همه دنیا علیه ما بسیج شده بود؛ ابزار ما به اندازه ابزار متجاوزان نبود اما اراده و ایمان مردم ما بر ابزار مدرن شرق و غرب پیروز شد.
وی با اشاره به ایام گرامیداشت سوم خرداد و فتح خرمشهر تصریح کرد: آزادسازی خرمشهر و ایام پیروزی مقاومت بر اسرائیل متجاوز است در هر دو نبرد ایمان و اراده بر ابزار مدرن پیروز شد و این درسهایی است که به ما میدهد که اگر محتوای ارزشمند تولید کنیم حتی با ابزار متوسط میتوانیم بر آنهایی که ابزار مدرنتر دارند پیروز شویم و افکار نسل جوان خود را مجذوب فرهنگ بلند اسلام و اهل بیت (ع) قرار دهیم.
روحانی با بیان اینکه این روزها سالروز گرامیداشت بعثت نبیمکرم اسلام (ص) است افزود: بعثتی که ندای حق بر بتها و بتکدهها پیروز شد و امروز نیز ما کاری جز ادامه بعثت نداریم که او هم شاهد، هم منجی و هم داعی الیالله بود و توانست همه بتها را در هم کوبد و دستهای ناروا را از زندگی مردم دور و راه حق را مستقر کند.
رئیسجمهور تصریح کرد: امروز دعوای اصلی ما با غرب بر سر آن است که غرب میخواهد مصرفگرایی و لذتگرایی را در دنیای امروز به ویژه برای نسل جوان ما مسیر زندگی قرار دهد؛ بت مصرف یعنی بت لذت و در واقع بت بیعدالتی که غرب میخواهد در جهان بین مسلمان و غیرمسلمان جهان در حال توسعه و توسعهیافته برقرار کند.
رئیس جمهور با بیان اینکه امروز غرب نمیخواهد که جهان اسلام در مسیر فناوریهای مدرن قرار گیرد، اظهار داشت: آنها سلطه خود را در انحصاری کردن فناورِهای مدرن میدانند به همین دلیل میخواهند دنیای اسلام را با فاصلهای چند ساله با دنیای مدرن خود قرار دهند.
روحانی با تاکید بر اینکه بت تبعیض و لذتگرایی باید شکسته شود و جای همه این بتها کلمه توحید بنشیند، ادامه داد: ما امروز باید خود را برای یک نبرد فرهنگی عظیم در دنیای ارتباطات با کشورهای صنعتی و مدرن آماده کنیم تا بتوانیم نسل امروز و فردای خود را هدایت کنیم و بعثت را در دل جوانان خود نهادینه نماییم.
وی افزود: امروز وظیفه داریم با همه ابزارهای ارتباطی و در دنیایی که رادیو تلویزیون کمکم جای خود را به موبایل و اینترنت میدهد، خود را مجهز و برای یک نبرد تبلیغی آماده کنیم.
روحانی با بیان اینکه اگر همه ابزارهای خود را بکار بگیریم میتوانیم پیروز شویم، گفت: نقش رسانه امروز دیگر تنها ارتباطات نیست بلکه رسانه امروز بر سبک زندگی و هنجارها تاثیرگذار است.
روحانی تصریح کرد: اگر امروز نتوانیم با قدرت از فرهنگ خود صیانت کنیم سبک زندگی، خانواده، زن و همسر و جوان و دختر ما غربی میشود و آن روزی است که بتها دوباره بجای توحید ظهور میکنند و این فاجعهای برای دنیای اسلام است که دوباره با جاهلیت جدید روبرو شود.
رئیس جمهور با تاکید بر اینکه ما نیاز به تولید داریم، بر ایجاد برند برای تولیدات اسلامی تأکید کرد و افزود: همانطور که در موضوع صنایع غذایی باید صنایع غذای حلال را در جهان گسترش دهیم، باید تولیدات پاک و نظیف را نیز جایگزین تولیدات منحرف غربی کنیم.
وی افزود: این محتوا باید به جوان ما آرامش دهد که با دیدن آن بر یقینش افزوده میشود؛ باید برند تولید صالح و عمل صالح در دنیای اسلام ایجاد شده و هرکس محصولی را با این برند میبیند بداند که منطبق با واقعیت است.
رئیس جمهور با بیان اینکه ما نباید از فریادها و زرق و برقهای دنیای غرب بهراسیم، اظهار داشت: ما میتوانیم موفق و پیشرو باشیم و میتوانیم راه پیامبر را ادامه دهیم؛ اگر نمیتوانستیم پیامبر هدایتگر و سراج منیر ما نبود و ما میتوانیم راه پیامبر را برگزینیم و با بتها بجنگیم.
وی ادامه داد: در این زمان حساس تاریخی باید بار سنگینی که بر دوش داریم احساس کنیم.
روحانی با اشاره به برخی تلاشهای دنیای غرب برای ارائه تصویری خشن از مسلمانان گفت: امروز دنیای غرب و دشمنان میخواهند چهره اسلام را به گونه دیگری بررسی کنند در حالیکه پیامبر ما پیامبر الفت بود و جنگهای ده ساله را بین قبایل از بین برد و در میان جوامع وحدت ایجاد کرد.
رئیس جمهور ادامه داد: عدهای امروز اینچنین اسلام را معرفی میکنند که دزدیدن دختران در حال تحصیل در دبیرستان را افتخار دینی خود بدانند و دختر مسلمان را بعنوان برده تصرف کرده و این کار جاهلانه را بعنوان اسلام معرفی کنند.
روحانی تصریح کرد: آیا مسلمان میتواند شب آسوده بخوابد و ندای مسلمانی را بشنود و آن را تحمل کند؛ چطور قابل تحمل است که عدهای نادان که هرگز از پیامبر و قرآن بویی نبردهاند تروریسم، ارعاب و وحشت را در جوامع دیگر به نام دین، جهاد و قرآن ایجاد کنند.
روحانی، رسالت سنگین رسانههای اسلامی را در دفاع از اسلام و پیامبر یادآور شد و اظهارداشت: ایران و مردم این کشور در انتخابات سال گذشته اعتدال را برگزیدند و دست رد بر افراط و افراط گرایی زدند و این ندای ضد افراط و خشونت را در دنیا اعلام کرده و طرح وی را بعنوان یک طرح از سوی ملت ایران به سازمان ملل بردند و با صدای رسا آن را به اتفاق آراء مصوب کردند.
رئیس جمهور تصویب طرح ایران برای مبارزه با افراط و خشونتگرایی را نشانهای برای پرچمداری ایران در مبارزه با افراطگرایی خواند و افزود: ما میتوانیم چهره واقعی اسلام را به جهان معرفی کرده و با تولیدات و همبستگی خود نگذاریم در خبرها و تصویرها غرب پیشتاز باشد و حوادث را تفسیر کند؛ ما باید پیشتاز اینگونه حرکتها باشیم.
روحانی اقدامات اتحادیه رادیو تلویزیونهای اسلامی را حرکتی مبارک خواند و تاکید کرد: این حرکتها باید توسعه یابد و با جذب رسانههای دیگر در سطح جهان اسلام و با ارتقای کیفیت در تولیدات به پیش رود.
رئیس جمهور با بیان اینکه باید در برابر توطئههای غرب برای انحراف نسل جوان خود مقابله کنیم، اظهار داشت: باید همه آنهایی که با هدایت غرب یا تحجر خویش راه غلط را برگزیدهاند و خشونت را به اسم اسلام معرفی کردهاند کنار زده و چهره واقعی اسلام را نشان دهیم.
روحانی با تاکید بر اینکه البته مقاومت در برابر ظلم یکی از اقدامات ماست، افزود: ما در برابر تجاوز ظالمان مقاومت خواهیم کرد و این بیان قرآنی است که میگوید ظلم نمیکنیم و زیر بار ظلم نیز نمیرویم.
روحانی ویژگی رسانه اسلامی را صدق حدیث و بیان حقیقت خواند و اظهار داشت: رسانههای اسلامی نه تنها باید مورد اعتماد مردم خود و دنیای اسلام باشند بلکه باید مورد اعتماد مردم دنیا قرار گیرند.
وی ادامه داد: در جنگ 33 روزه موضوعی که از پیروزی مقاومت در جنگ 33 روزه مهمتر است پیروزی رسانه مقاومت در برابر صهیونیستها بود.
روحانی با اشاره به خاطره خود از جنگ اعراب و رژیم صهیونیستی در دهه 60 میلادی افزود: من در زمان این جنگ در نجف بودم و مهم نبود که چه کسی غالب بوده و چه کسی مغلوب بلکه مهم این بود مردم در قهوهخانهها برای شنیدن اخبار درست دنبال رادیوی عربی اسرائیل بودند.
رئیس جمهور افزود: این فاجعه بود که مسلمانان برای شنیدن سخن صدق میخواستند رادیو اسرائیل بشنوند؛ اما این تراژدی در جنگ 33 روزه برعکس شد و صهیونیستها تلاش میکردند خبر واقعیت را از صدای مقاومت بشنوند.
وی با بیان اینکه باید کاری کنیم که همه دنیا اگر میخواهند صدای حقیقت را بشنوند به رسانههای اسلامی مراجعه کنند، تصریح کرد: در تمام رادیو تلویزیونهای اسلامی باید صدق حدیق و ادای امانت سرلوحه ما باشد و مردم جهان به رسانههای ما اعتماد کنند و بلوغ جهانیان را با رسانهای که صدق امانت و سرعت دارد تسخیر کنیم.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد