به گزارش ایلام بیدار، سید یاراله سیدی معاون فرمانداری آبدانان در جلسه بررسی وضعیت آرد و نان شهرستان اظهار داشت: نان به عنوان قوت اصلی مردم از اهمیت ویژه ای برخوردار است در این راستا نظارت دقیق بر عملکرد واحدهای خبازی در سطح شهرستان از جمله اولویتهای کارگروه آرد ونان شهرستان است که به جد در دستور کار قرار می گیرد.
سیدی با اشاره به اینکه ارتقای وضعیت بهداشتی واحدهای نانوایی نیز از دیگر اولویتهایی است که باید به جد مورد توجه قرار گیرد، خاطر نشان کرد: رعایت بهداشت فردی، بهداشت محیطی، عدم استفاده از نمک های غیرمجاز و جوش شیرین و… در بازرسی های صورت گرفته از واحدهای خبازی شهرستان مدنظر قرار می گیرد.
معاون فرمانداری آبدانان اظهار کرد: نظارت بر عملکرد نانوایان از سوی دستگاههای نظارتی و مسئول مداوم بوده و به دلیل اهمیت موضوع در صورت مشاهده کوچکترین تخلف و کمکاری با متخلفان برخورد میشود.
آبدانان نیوز
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد