به گزارش ایلام بیدار،علی غلامی اظهار داشت:امسال 250 هکتار از اراضی حاصلخیز و مستعد این شهرستان در بخش مرکزی و ماژین به کشت محصول خیار اختصاص یافته است.
وی ادامه داد: پیش بینی می شود از این میزان سطح زیر کشت تا پایان فصل برداشت در مجموع پنج هزار تن محصول خیار تولید و به بازارهای مصرف عرضه شود.
غلامی اضافه کرد: سطح زیر کشت محصول خیار در این شهرستان پارسال 150 هکتار بود که امسال افزایش نزدیک به دو برابری داشته است.
مدیر جهاد کشاورزی دره شهر ارزش اقتصادی برداشت این محصول در بهار امسال را پنج میلیارد ریال عنوان کرد.
غلامی اضافه کرد: 20 درصد خیار تولیدی شهرستان برای مصرف داخلی و 80 درصد به نقاط مختلف کشور نظیر بازارهای میوه و تره بار تهران صادر می شود.
وی بیان کرد: کشت خیار پس از غلات بیشترین محصول کشاورزی در دره شهر است که سالانه بصورت بهاره و پاییزه کشت می شود.
شهرستان دره شهر یکی قطب های مهم تولید خیار سبز در کشور محسوب می شود.
سیمره خبر
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد