سرویس: سیاسی
کد خبر: 70374
|
00:16 - 1404/01/23
نسخه چاپی

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان ایلام:

تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام ایلام در اولویت قرار دارد

تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام ایلام در اولویت قرار دارد
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان ایلام گفت: برای تحقق شعار سال برنامه‌ها و سیاست‌هایی را در دست اجرا داریم که تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام استان ایلام در اولویت قرار دارد.

رضا محمدرحیمی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار» گفت: در راستای شعار سال و توجه به مباحث سرمایه‌گذاری، ما چند برنامه را از ابتدای سال در دست اقدام داریم. یکی از اولویت‌های ما، تمرکز بر طرح‌های نیمه‌تمام و به بهره‌برداری رساندن آن‌هاست.
 
 وی افزود: امسال پروژه‌های مهمی مانند کاغذ رنگی، غشاگستر در شهرستان ایوان، پلی پروفیل ارغوان گستر و حتی انجیل را تا پایان سال به بهره‌برداری خواهیم رساند. این پروژه‌ها با پیشرفت فیزیکی مناسب در حال اجرا هستند و امیدواریم شاهد تولید آن‌ها در سال ۱۴۰۴ باشیم.
 
 مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان ایلام بیان داشت: این سرمایه‌گذاری‌های انجام شده منجر به تولید و اشتغال برای ما خواهد شد. ما بر این باوریم که با تکمیل این پروژه‌ها، نه تنها نیازهای بازار تأمین می‌شود، بلکه فرصت‌های شغلی جدیدی نیز ایجاد خواهد شد.
 
 محمدرحیمی ادامه داد: یکی از اهداف اصلی ما در این برنامه‌ریزی‌ها، کاهش وابستگی به واردات و افزایش تولید داخلی است. با توجه به ظرفیت‌های موجود در استان ایلام، می‌توانیم به خودکفایی در برخی از محصولات دست یابیم.
 
 وی همچنین به اهمیت همکاری بین بخش دولتی و خصوصی اشاره کرد و گفت: ما نیازمند همکاری همه‌جانبه بین دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی هستیم. تنها با هم‌افزایی می‌توانیم به نتایج مطلوب برسیم و پروژه‌های بیشتری را به مرحله اجرا درآوریم.
 
 مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان ایلام با تأکید بر اهمیت جذب سرمایه‌گذاری، خاطرنشان کرد: برای تحقق این اهداف، باید شرایط را برای سرمایه‌گذاران تسهیل کنیم. فراهم کردن زیرساخت‌های لازم و ارائه مشوق‌های مناسب می‌تواند انگیزه بیشتری برای ورود سرمایه‌گذاران به استان ایجاد کند.
 
 وی در پایان افزود: امیدواریم با اجرای موفق این برنامه‌ها، بتوانیم گام‌های مؤثری در راستای توسعه اقتصادی استان ایلام برداریم و شاهد رونق اقتصادی و افزایش سطح رفاه مردم باشیم. 
 
 این گفتگو نشان‌دهنده عزم جدی مسئولان استان ایلام برای پیشبرد پروژه‌های اقتصادی و ایجاد اشتغال است. امید است با تلاش‌های مستمر، نتایج مثبتی در آینده نزدیک مشاهده شود.

 

انتهای خبر/ر

 

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد