سرویس: سیاسی
کد خبر: 70069
|
01:01 - 1403/12/30
نسخه چاپی

مدیر حوزه علمیه خواهران استان ایلام مطرح کرد:

هم‌زمانی نوروز و لیالی قدر فرصتی برای خودسازی

هم‌زمانی نوروز و لیالی قدر فرصتی برای خودسازی
مدیر حوزه علمیه خواهران استان ایلام گفت: هم‌زمانی نوروز و لیالی قدر فرصتی برای خودسازی و بازسازی روح و جان در کنار شادمانی دنیوی است.

مریم خسروانی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار» گفت: با توجه به اینکه امسال عید نوروز با لیالی قدر هم‌زمان شده است، فرصتی بی‌نظیر برای تجدید نظر درباره روند جشن و شادمانی‌های معمولی فراهم شده است. ما باید توجه ویژه‌ای به جنبه‌های معنوی این ایام داشته باشیم و به جای برگزاری جشن‌های معمول، بر فرایند عبادت و خودسازی تمرکز کنیم.
 

وی افزود: لیالی قدر به‌عنوان شب‌های تعیین سرنوشت و دعا و عبادت در نظر گرفته می‌شوند و هم‌زمان آن با عید نوروز که نمادی از نوآوری و شروع دوباره است، می‌تواند یک پیام معنوی عمیق به جامعه منتقل کند. فرصتی مناسب برای بازسازی روح و جان در کنار شادمانی دنیوی ایجاد می‌شود. در این ایام، ما باید به عبادت و نزول رحمت الهی توجه کنیم و خود را برای قبول دعاها و استغفارها آماده کنیم.
 

مدیر حوزه علمیه خواهران استان ایلام بیان داشت: در این ایام مبارک، ما باید خود را از زرق و برق زندگی دنیوی دور کنیم و بر اساس آموزه‌های اسلام اهتمام بیشتری به کمک به مظلومان و نیازمندان داشته باشیم. به‌خصوص در شرایط کنونی که مردم بی‌پناه غزه در سختی و عذاب قرار دارند، بر ما واجب است که به آنان کمک کنیم و صدای آن‌ها را به دیگران برسانیم. کمک به مظلومان یکی از ارکان اساسی اسلام است و ما باید به عنوان پیروان واقعی این دین، در زمان‌هایی همچون عید نوروز به این موضوع توجه کنیم.
 

وی ادامه داد: باید تأکید کنیم که عید نوروز به‌عنوان آغاز سال نو، فرصتی برای اصلاح رفتارهای اجتماعی و فردی است. ما نباید از یاد ببریم که در کنار جشن و شادمانی، مسئله کمک به دیگران باید در اولویت قرار گیرد. کمک به مظلومان و کسانی که در شرایط سخت قرار دارند، می‌تواند سنت حسنه‌ای باشد که از این ایام نیکو آغاز می‌شود.
 

خسروانی تأکید کرد: ما باید به مردم یادآور شویم که در این ایام، قید و بندها را برطرف کنیم و از آزادی و رحمت الهی بهره‌مند شویم. همچنین از این فرصت برای نیایش و دعا برای دیگران به‌خصوص مظلومان غزه استفاده کنیم و با قلبی پاک و نیت خیر این ایام را گرامی بداریم. امیدواریم این هم‌زمانی، موجب ترویج فرهنگ نوع‌دوستی و کمک به نیازمندان در بین مردم کشورمان شود.

 

انتهای خبر/ر

 

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد