به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، فرزاد شیرزاد فعال رسانهای و سردبیر پایگاه خبری انعکاس ایلام در یادداشتی نوشت: ایران، سرزمینی که هیچ متجاوز اجنبی جسارت جولان در آن را نداشت؛ ولی امروز شاهد رفتارهای جنونآمیز عده قلیلی اراذل و اوباش است که گوش بانوی این سرزمین را میبرند! گروگان میگیرند و انگشت گروگان را میبرند، در بزرگراهی در تهران عربده میکشند و با شمشیر نمایش قدرت میدهند و یا با ساتور و تبر و تبرزین در روز روشن و در انظار عمومی مردم را سلاخی میکنند.
به لطف فراگیری رسانههای دیجیتال اخبار حوادث در کل کشور در کسری از زمان منتشر میشود و هر لحظه احساس ناامنی برای خانوادهها محسوستر میشود.
عدهای اوباش که معمولاً از لحاظ فکری، عقیدتی، اجتماعی و... و با فهم نادرست از توان حاکمیت و اقتدار دستگاه قضا و فراجا به عنوان متولیان حفظ نظم و امنیت شهروندان، به واسطه توهم ناشی از مصرف مواد توهمزا و یا تأثیر عواملی دیگر، با وضعیت نامناسب در معابر عمومی ظاهر و گردنکشی میکنند.
ارتکاب جرائم خشن مانند کیف قابی، زورگیری، سرفرصتهای مسلحانه همراه با ضرب و جرح، ایجاد مزاحمتهای خیابانی، تجاوز به حقوق عامه، حمل سلاح سرد و گرم، نمایش قدرت و بعضاً حریف طلبی از اقدامات هنجارشکنانه آنهاست که مایه ترس و رعب و وحشت شهروندان میشود.
لازم است نیروی انتظامی با بهرهگیری از توان و اختیارات خود در برابر مرتکبین جرائم خشن استفاده کرده و با رفتار تهاجمی آنان ره در موضع ضعف قرار دهد.
لازم به ذکر است که در برخورد فراجا با اراذل و اوباش و عاملین ارتکاب جرائم خشن، قوه قضائیه حمایت و پشتیبانی تام از فراجا را به عمل آورد و بدون مماشات و با لحاظ کردن حقوق عامه از تمام ظرفیتهای قانونی خود در راستای زمینگیر کردن اراذل، اوباش و مرتکبین جرائم سخت استفاده نماید.
صدور احکام مجازات متناسب با جرم خشن و اقدام در انزوای مجرمین جرائم خشن بدون لحاظ کردن هرگونه ارفاق و تخفیف در مجازات میتواند عامل بازدارنده محسوب شود.
قطعاً دستگاههای مسئول میدانند که بحث ناامنی یک مقوله است و احساس ناامنی مقولهای دیگر که بسیار تأثیر منفی در جامعه بجای میگذارد که تأثیر منفی آن بر روان جامعه بسیار مهم است.
انتهای خبر/ر
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد