سرویس: خواندنی ها
کد خبر: 68355
|
09:13 - 1403/09/06
نسخه چاپی

دسری که مناسب فصل پاییز است؛

طرز تهیه پودینگ نان کدوحلوایی

طرز تهیه پودینگ نان کدوحلوایی
در این مقاله با طرز تهیه پودینگ نان کدوحلوایی یک دسر خوشمزه پاییزی آشنا می‌شوید. تکه‌های نرم و ذوب شده نان فرانسوی آغشته به کاسترد کدوحلوایی غنی، ادویه‌های گرم و شیرینی مناسب است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، به نقل از خواندنی‌ها، پودینگ نان کدو حلوایی فوق العاده مرطوب و خوشمزه که در قابلمه فوری پخته شده است. پوره کدو حلوایی که با ادویه های گرم کننده، تخم مرغ و شیر مخلوط شده است، پایه کاستارد کاملی را ایجاد می کند. اگر از پودینگ نان لذت می برید، این دستور العمل آسان را باید امتحان کنید!

 

درست کردن پودینگ نان کدو حلوایی

 

این یکی از دستورهای برانچ مورد علاقه ما است. در پاییز وقتی فصل کدو حلوایی است، به راحتی می توانید تهیه کنید. هنگامی که پوره کدو تنبل را دارید، درست کردن این پودینگ نان خانگی واقعاً آسان است. ادویه های گرم کننده مانند دارچین آسیاب شده و فلفل سیاه به غذا عطر و عمق می بخشند. در حالی که شیر تغلیظ شده فقط مقدار مناسبی شیرینی را اضافه می کند.

 

مواد لازم :

تخم مرغ2 عدد
پوره کدو تنبل کنسرو شده یا خانگی1 فنجان
شیر کم چرب½ فنجان
شیر تغلیظ شده½ فنجان
پودر دارچین1 قاشق چایخوری
 نمک کوشر1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه½ قاشق چایخوری
وانیل1 قاشق چایخوری
کره ذوب شده2 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای1 قاشق غذاخوری
کشمش اختیاری2 قاشق غذاخوری
گردو درشت خرد شده اختیاریبه مقدار لازم
نان بریوش350 گرم حدود 7 برش 
شربت افرابه مقدار لازم

 

طرز تهیه پودینگ نان کدو حلوایی :

یک قالب 7 اینچی را با مقداری روغن چرب کنید و کنار بگذارید.

تخم مرغ ها، پوره کدو تنبل، شیر، شیر تغلیظ شده، دارچین، نمک، فلفل سیاه، وانیل و شکر قهوه ای را در یک کاسه بزرگ با همزن بزنید تا کاستارد درست شود.

نان را به اندازه لقمه یا مکعب های 3-2 سانتی، خرد کنید و در کاسترد کدو حلوایی بریزید.

 

نحوه درست کردن پودینگ نان کدو حلوایی

 

تکه های نان را در قالب چرب شده با قاشق بچینید. باقیمانده کاسترد را روی آن بریزید. مقداری کره ذوب شده روی آن بریزید.

ظرف را با دستمال کاغذی بپوشانید و سپس روی آن فویل آلومینیومی قرار دهید. اگر از فویل آلومینیومی خوشتان نمی آید، می توانید دستمال کاغذی را با کش محکم کنید.

 

 

 

 

مراحل درست کردن پودینگ نان کدو حلوایی

 

قالب را روی تریوت قرار بدهید. 1 فنجان آب به داخل قابلمه Instant Pot اضافه کنید و با احتیاط تریوت را داخل آن قرار دهید. درب را با واشر و سوپاپ های آن ببندید تا آب بندی شود. با فشار به مدت 22 دقیقه بپزید. بعد از 10 دقیقه آزاد شدن فشار طبیعی درب آن را باز کنید. درب زودپز را باز کنید و با استفاده از دستکش های مقاوم در برابر حرارت، قالب را بلند کرده و فویل یا دستمال کاغذی را بردارید. مکعب های کوچک برش خورده کره را روی آن قرار دهید. کشمش و گردو و شربت افرا را اضافه کنید و با بستنی یا چای زنجبیل داغ میل کنید!

 

مواد لازم برای تهیه پودینگ نان کدو حلوایی

 

طرز پخت پودینگ نان کدو حلوایی

 

نکته هایی برای تهیه پودینگ نان کدو حلوایی :

آیا می خواهید پوره کدو حلوایی خانگی درست کنید. در اینجا به این صورت است:

1 فنجان آب را به قابلمه اضافه کنید. کدو حلوایی را بشویید و آن  را با پوست برش بدهید. تخمه های آن را جدا کنید و داخل قابلمه قرار بدهید و اجازه بدهید آب آن جوش بیاید سپس حرارت را ملایم کنید و اجازه بدهید به آرامی بپزد. بعد از پخت، اجازه بدهید خنک شوند سپس گوشت آن را جدا کنید و در پایان آن ها را له کنید. می توانید آن را تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

می توانید کدو حلوایی را داخل زودپز و یا بخارپز بپزید. این بستگی به تایم و سلیقه ی شما دارد.

می توانید این دستور پخت را داخل قابلمه روی گاز و قرار دادن دمی روی آن بپزید و همچنین می توانید از فر برای این کار استفاده کنید.

 

انتهای خبر/م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد