حسن صحرایی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار» گفت: تغییر مدیران خسته و غیربومی در برخی مناطق نفتی زیر مجموعه نفت و گاز غرب کشور ضروری است. استان ایلام با داشتن بیشترین ذخائر نفت و گاز در غرب کشور، نقش کلیدی در اقتصاد کشور ایفا میکند، اما متأسفانه دفتر نفت و گاز در استان کرمانشاه قرار دارد و فرزندان ایلام هیچ نقشی در مدیریت آن ندارند.
وی افزود: با گذشت دو دهه از تشکیل نفت و گاز غرب کشور به مرکزیت استان کرمانشاه، این استان به واسطه منابع نفتی که ۹۰ درصد آن در ایلام تولید میشود، اعتبارات زیادی را به خود اختصاص داده است. این در حالی است که ایلام سهم چندانی از این اعتبارات ندارد و تلاشهای مجمع نمایندگان استان برای استقرار دفتر مستقل نفت و گاز در ایلام تا به امروز به نتیجه نرسیده است.
استاد دانشگاه آزاد ایلام بیان داشت: عدم استقرار دفتر نفت و گاز غرب در ایلام باعث شده که اکثر نیروهای غیربومی در مناطق نفتی، به ویژه چشمه خوش دهلران، جذب شوند و نیروی بومی در حوزه مدیریتی دیده نشود. به عنوان مثال، یک مدیر غیربومی بیش از ۸ سال سکاندار مدیریت منطقه چشمه خوش بوده است. این وضعیت نه تنها باعث عدم انگیزه در کارکنان میشود، بلکه خلاقیت مدیریتی را نیز تحت تأثیر قرار میدهد.
وی ادامه داد: کارکنان شرکت نفت چشمه خوش به صورت اقماری مشغول به کار هستند و هفتهها از خانوادههای خود دور هستند؛ بنابراین انتظار میرود مدیرعامل نفت و گاز غرب کشور و مدیر عملیات به عنوان یک نیروی بومی، نسبت به تغییر مدیریتهای طولانی مدت در چشمه خوش چارهاندیشی کنند.
صحرایی تأکید کرد: امیدوارم که مدیرعامل نفت و گاز غرب کشور زمینه استفاده از نیروهای بومی توانمند ایلام را در عرصه مدیریت نفت و گاز غرب کشور، به ویژه چشمه خوش دهلران، مورد توجه قرار دهد و به سکانداری مدیران خسته و پروازی که بیش از ۸ سال امور را اداره کردهاند، پایان دهد و فرصت مدیریتی برای افراد با انگیزه فراهم کند.
انتهای خبر/ر
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد