سرویس: سیاسی
کد خبر: 70493
|
10:06 - 1404/02/01
نسخه چاپی

سرپرست معاونت سیاسی و امنیتی استانداری ایلام مطرح کرد:

بزرگداشت شهدای خدمت فرصتی برای ترویج فرهنگ ایثار

بزرگداشت شهدای خدمت فرصتی برای ترویج فرهنگ ایثار
سرپرست معاونت سیاسی و امنیتی استاندار ایلام با بیان اینکه یاد و راه شهید آیت‌الله رئیسی باید همواره زنده بماند، گفت: بزرگداشت شهدای خدمت، فرصتی ارزشمند برای تبیین فرهنگ خدمت و شهادت در جامعه است و تمام دستگاه‌ها باید در برگزاری شکوهمند این مراسم نقش‌آفرینی کنند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، تاج‌الدین صالحیان صبح امروز  در جلسه هماهنگی بزرگداشت اولین سالگرد شهادت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی و شهدای خدمت در ایلام با تأکید بر اهمیت زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای خدمت، از همه دستگاه‌ها و فرمانداری‌ها در سطح استان خواست تا با برنامه‌ریزی منسجم و مشارکت فعال هیأت‌های مذهبی، مراسم سالگرد شهادت رئیس‌جمهور فقید و همراهان ایشان را به شکلی باشکوه و در شأن این عزیزان برگزار کنند.
 

 وی افزود: شهید آیت‌الله رئیسی شخصیتی برجسته، دلسوز و خدمتگزار مخلص ملت و نظام جمهوری اسلامی بود که نه‌تنها جایگاه مهمی در سیستم حکومتی کشور داشت، بلکه همواره متعهد به ارزش‌های دینی و خادمانه فعالیت می‌کرد و در نهایت نیز جان خود را در راه خدمت به مردم و نظام تقدیم کرد.
 

 سرپرست معاونت سیاسی و امنیتی استانداری ایلام با اشاره به جایگاه والای «خدمت» در منظومه ارزشی نظام اسلامی و «شهادت» به‌عنوان قله افتخار و فداکاری، افزود: گرامیداشت سالگرد شهادت شهید جمهور و همراهان ایشان، یک وظیفه انکارناپذیر قانونی، شرعی و عرفی برای همه ما و تمام بخش‌های نظام است و باید با بهترین کیفیت ممکن و با مشارکت عمومی مردم برگزار شود.
 

 صالحیان خاطرنشان کرد: برگزاری این مراسم، فرصتی ارزشمند برای تبیین و ترویج فرهنگ خدمت و شهادت در جامعه است و همه دستگاه‌ها، به ویژه فرماندارها در سطح شهرستان‌ها باید با تشکیل کمیته‌های ویژه، هماهنگی‌های لازم را برای هرچه باشکوه‌تر برگزار شدن این آیین‌ها اتخاذ کنند.
 

 وی تصریح کرد که هیئت‌های مذهبی و تشکل‌های مردمی نیز باید در این ایام فعال شوند و با برنامه‌های متنوع، یاد و راه شهدای خدمت را گرامی بدارند.

 سرپرست معاونت سیاسی و امنیتی استانداری ایلام گفت که تمامی مدیران و مسئولان استانی مکلف هستند با روحیه جهادی و انقلابی، تمام ظرفیت‌ها و امکانات را برای برگزاری این برنامه‌ها به کار گیرند.
 

 صالحیان تأکید کرد: تمامی اقدامات، باید با تلاش، همدلی، و استفاده حداکثری از فرصت پیش‌آمده در راستای تبیین ارزش‌های انقلاب اسلامی صورت گیرد تا مقام شامخ شهدا آن‌گونه که شایسته است مورد تکریم قرار گیرد.
 

 وی یادآور شد: انتظار می‌رود همه دستگاه‌ها و ارگان‌های اجرایی با حساسیت بالا نسبت به بزرگداشت این ایام اهتمام داشته باشند تا این مراسم الگویی برای پاسداشت مقام خدمت و شهادت در جامعه باشد.

 

 رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان ایلام نیز در این جلسه، اظهار کرد: مراسم گرامیداشت سالگرد شهدای خدمت، هم‌زمان با سراسر کشور، روز سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت‌ماه، در محل مصلی بزرگ امام خمینی (ره) شهر ایلام با حضور اقشار مختلف مردم و مسئولان برگزار خواهد شد.
 

 حجت‌الاسلام «علی چراغی‌پور» یادآور شد: مراسم نخستین سالگرد شهدای خدمت، در راستای پاسداشت یاد و نام رئیس‌جمهور فقید و همراهان ایشان و هم‌زمان با سراسر کشور، با حضور گسترده مردم در ایلام برگزار می‌شود.
 

 وی افزود: این مراسم ساعت ۱۰ صبح سه‌شنبه در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) شهر ایلام و به صورت هم‌زمان در ۳۵ نقطه استان، شامل مراکز شهرستان‌ها و بخش‌های تابعه هر شهرستان، برگزار و همه دستگاه‌های اجرایی، نهادها، فرمانداری‌ها و هیأت‌های مذهبی همکاری و مشارکت فعال خواهند داشت.
 

 رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان ایلام تصریح کرد: این آیین‌ها با هدف تبیین جایگاه و ارزش والای خدمت و شهادت در نظام اسلامی و تقدیر از ایثار و مجاهدت‌های شهدای خدمت، برگزار می‌شود و بر حضور پررنگ اقشار مختلف مردم، مسئولان، نخبگان و خانواده‌های معظم شهدا تأکید داریم.
 

 چراغی‌پور در ادامه بر ضرورت هماهنگی و انسجام میان تمامی دستگاه‌های اجرایی و نهادهای فرهنگی استان برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر این مراسم تأکید کرد و گفت: این گونه برنامه‌ها فرصت مغتنمی برای تقویت وحدت، همدلی و ترویج فرهنگ خدمت و ایثارگری در جامعه به شمار می‌آید.
 

 وی با اعلام اینکه دبیرخانه ستاد بزرگداشت شهدای خدمت در استان ایلام تشکیل شده است، افزود: محوریت این مراسم با شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی است و کلیه مراسم‌ها به طور مرتب و منظم در سطح استان برنامه‌ریزی و اجرا خواهد شد.
 

 رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان ایلام در پایان ضمن دعوت از عموم مردم برای حضور پرشور در این مراسمات، اظهار کرد: زنده نگه داشتن یاد و نام شهدای خدمت، ادای دین به پاسداران واقعی انقلاب و کشور است و همه با هم برای برگزاری باشکوه این مراسم تلاش خواهیم کرد.

 

انتهای خبر/ر

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد