سرویس: استان ایلام
کد خبر: 62634
|
10:42 - 1402/09/14
نسخه چاپی

فرماندار آبدانان:

دستگاه «ام آر آی» بیمارستان آبدانان به‌زودی آماده خدمت‌رسانی است

دستگاه «ام آر آی» بیمارستان آبدانان به‌زودی آماده خدمت‌رسانی است
فرماندار آبدانان گفت: دستگاه ام.آر.آی بیمارستان رسول اکرم (ص) آبدانان تا پایان سال جاری به‌صورت کامل نصب و راه‌اندازی می‌شود و آماده ارائه خدمت به شهروندان در این شهرستان است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، به نقل از روابط‌عمومی فرمانداری آبدانان، محمد رحمانی روز سه‌شنبه در آبدانان در جریان راه‌اندازی دستگاه ام‌آرآی اظهار کرد: مراحل پیگیری و خرید دستگاه ام.آر.آی در سال ۱۴۰۰ انجام شده که خردادماه امسال این دستگاه به آبدانان ارسال شد.

 فرماندار آبدانان تصریح کرد: جانمایی این دستگاه باید با نظر شرکت سازنده و پیمانکار نصاب در بیمارستان رسول اکرم (ص) شهرستان آبدانان انجام شود.

وی ابراز کرد: در حال حاضر جانمایی این دستگاه در درمانگاه تخصصی بیمارستان رسول اکرم (ص) انجام شده و از پیشرفت فیزیکی مناسبی برخوردار است.

 رحمانی یادآور شد: از ۱۵ آبان‌ماه سال جاری مراحل واگذاری قرارداد نصب این دستگاه با پیمانکار در حال انجام است.

 وی یادآور شد: مراحل نصب و راه‌اندازی این دستگاه در بیمارستان رسول اکرم (ص) تا پایان سال جاری انجام می‌شود و مردم عزیز آبدانان می‌توانند از خدمات آن بهره‌مند شوند.

 فرماندار آبدانان ابراز کرد: متخصص رادیولوژی برای تفسیر داده‌های این دستگاه در شهرستان نیز وجود دارد که هم اکنون در بیمارستان‌های مطرح کشور مشغول به فعالیت هستند و می‌توان از ظرفیت و توان این متخصصین و پزشکان نیز در این راستا استفاده کرد.

 رحمانی یادآور شد: با نصب این دستگاه در کنار دستگاه سی. تی. اسکن، مشکل تصویربرداری در این شهرستان مرتفع و از تردد همشهریان عزیز به مرکز استان و یا استان‌های هم‌جوار کاسته می‌شود.

 وی بیان کرد: این دستگاه ۱/۵ تسلا و با برند فیلیپس هلند بوده که امید است با تلاش مجموعه دانشگاه علوم پزشکی استان، این دستگاه هر چه زودتر نصب و راه‌اندازی شود.

انتهای خبر/م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد