سرویس: سیاسی
کد خبر: 62600
|
00:08 - 1402/09/13
نسخه چاپی

مسئول بسیج جامعه زنان سپاه امیرالمؤمنین (ع) ایلام:

دروغ‌پردازی آمریکایی‌ها در تمام دنیا آشکار شده است

دروغ‌پردازی آمریکایی‌ها در تمام دنیا آشکار شده است
مسئول بسیج جامعه زنان سپاه امیرالمؤمنین (ع) ایلام گفت: امروز در همه کشورها دروغ‌پردازی آمریکایی‌ها در تمام دنیا آشکار شده و این نتیجه اقدامات ضدانسانی آن‌ها است.

زهرا جمالی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار» گفت: امپراطوری دروغ و تفرقه اسم و عنوانی است که تلاش می‌کند تا به نام حقیقت، آزادگی و جهانی‌شدن بر روح و جان مردم تأثیر بگذارد و  آرامش را از جوامع بگیرد، تا خودش به‌راحتی به اهدافش برسد، اما ذهن‌‌های عمیق و چشم‌های بصیر بر سر باور این عنوان دروغ چالش دارند و این عنوان جعلی رو نمی‌پذیرند.

مسئول بسیج جامعه زنان سپاه امیرالمؤمنین (ع) ایلام گفت: امپراطوری دروغ و تفرقه بارها خود را در بزنگاه‌ها نشان داده، از جمله حمله به افغانستان و عراق کخ نمونه‌هایی از آن است.

وی بیان داشت: ارتش نابسامان آمریکا و هم‌پیمانان اروپایی‌اش،  بعد از ویرانی و کشتن میلیون‌ها نفر در این دو کشور اسلامی و آواره و عقب راندن تمدن ده‌ها ساله این دو کشور برای بازپروری نگاه مخاطبشان، به این دروغ‌ها اعتراف کوچکی از زبان سیاست‌مدران غربی صورت گرفت که از سلاح‌های کشتارجمعی استفاده شده است.

جمالی افزود: در مورد بعدی مدعیان آزادی سراغ سوریه و یمن رفتند میلیون‌ها سوری و یمنی را کشته و معلول و آواره کردند. طمع قدرت، فلسطین و لبنان را نیز به دام این صیادان انداخت.

مسئول بسیج جامعه زنان سپاه امیرالمؤمنین (ع) ایلام خاطرنشان کرد: کشتار مردم بی‌گناه، آواره‌کردن، عقب‌ماندگی و ویرانی سرزمین‌ها و نابودی تمدن‌های کهن به بهانه‌های دروغین از جمله جنایات این کشورها است.

وی گفت: حتی برای ایران نیز نقشه‌هایی دارند که هرگز عملی نخواهد شد و نتیجه‌ای در برنخواهد داشت، نمونه آن آشوب‌های خیابانی،  دروغ‌ها تفرقه‌انگیز  بود، اما این امپراطوری دروغ هیچ‌وقت به سرمنزل هدف نمی‌رسد چرا که دروغ پایدار نیست.

جمالی یادآور شد: هر آنچه که بر پایه کذب نهاده شود ویران و خراب می‌شود، خداوند با حق است و دروغ و تفرقه پابرجا نیست و این امپراطوری خانه عنکبوت است و هرگاه و هرجا اقدام کردند؛ چون دروغ گفتند خداوند آنها را به نابودی کشاند و رسوا گردیدند.

وی تصریح کرد: امروز در همه کشورها دروغ‌پردازی آمریکایی‌ها در تمام دنیا آشکار شده و این نتیجه اقدامات ضدانسانی آن‌ها است.

 

انتهای خبر/ر

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب