سرویس: استان ایلام
کد خبر: 23107
|
17:41 - 1395/07/12
نسخه چاپی

دبیر ستاد احیاء امر به معروف ایلام:

سازماندهی 1900 طلایه دار امر به معروف در ایلام / 450 برنامه در هفته احیاء اجرا می شود

سازماندهی 1900 طلایه دار امر به معروف در ایلام / 450 برنامه در هفته احیاء اجرا می شود
دبیر ستاد احیاء امر به معروف ایلام گفت: 450 برنامه در هفته احیاء امر به معروف و نهی از منکر در استان اجرا می شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی ايلام بيدار ، سردار سیدصادق حسینی دبیر ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان ایلام در حاشیه همایش طلایه دارن امر به معروف در جمع خبرنگاران گفت: یکی از مهمترین و اساسی ترین نیازهای جامعه امروز که متأسفانه مورد غفلت واقع شده موضوع امر به معروف و نهی از منکر و بایدها و نبایدهای این فریضه در جامعه اسلامی  است.

وی اظهار کرد: اهمیت این فریضه را در آیات و احادیث و همچنین کلام امام (ر ه) و رهبری به خوبی می توان برداشت کرد و از سویی دیگر امر به معروف و نیاز آن در جامعه اسلام در ایران تا جایی بوده که صراحتاً در اصل هشتم قانون اساسی نیز به آن پرداخته شده و وظایف مدیران و مسئولان بخوبی تشریح شده است.

سردار حسینی افزود: در دوم اردیبهشت سال 94 و درراستای حمایت از آمرین به معروف قاونی در 24 ماده و 19 تبصره به تصویب مجلس و شورای نگهبان رسیده لذا می طلبد همه مردم و به ویزه رسانه ها در جهت آموزش و ترویج این قاون دست به دست هم داده و نسبت به فرهنگ سازی ان در جامعه تلاش کنند.

فرمانده سپاه امیرالمومنین (ع) استان ایلام تصریح کرد: با تصویب قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر در مجلس و ابلاغ آن به استان ها این فریضه ساختاری جدید پیدا کرده و امیدورایم با حمایت های مسئولان این قانون اجرایی شده تا بتوانیم با جامعه ای پویا و هدفمند اسلام را سرتاسر گیتی بیش از پیش گسترش دهیم.

وی در ادامه به تشریح برنامه های ستاد در هفته گرامیداشت امر به معروف و نهی از منکر پرداخت و ادامه داد: اول تا هفتم محرم الحرام بعنوان هفته امر به معروف و نهی از منکر نامگذاری شده و این ستاد در ایلام با شعار "همه مسئولیم" ویژه برنامه هایی در قالب 450 برنامه اجرایی تدارک دیده است.

سردار حسینی زنگ امر به معروف در مدارس، اجتماع بزرگ طلایه دارن، همایش های استانی دانشگاهیان و دانشجویان را از مهمترین و برجسته ترین عنواین اجرایی این برنامه ها در ایلام عنوان کرد.

دبیر ستاد احیاء امر به معروف ایلام در پایان به سازماندهی طلایه دارن در استان اشاره و بیان داشت: تا کنون 1900 نفر از حامیان امر به معروف در قالب 190 گروه طلایه دار در ایلام سازماندهی و اموزش داده شده اند.

انتهای پیام/ی

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد