به گزارشایلام بیداربه نقل ازآبدانان خبر، دکتر "حمد اله جایروند"، دکترای روان شناسی و رئیس دانشگاه آزاد آبدانان با اشاره به بیان رهبر معظم انقلاب در دیدار با جمعی از دانشجویان اظهار کرد: دوران جوانی و نوجوانی مهمترین دوران زندگی انسان محسوب می شود ، در این سنین افراط و تندروی، غرور ، خودشناسی تردید ، اضطراب ، خیالات و هوش و استدلال در بالاترین درجه خود قرار دارد و استعداد ها به اوج خود می رسد از این رو این دوره یک فرصت طلایی استو انحطاط و سقوط در همین سنین رخ می دهد.
عضو هئیت علمی دانشگاه آزاد اهواز بیان کرد: قطعا جوان و نوجوان علاقه بی حد و حصری به آزادی دارد ،پس از این بابت باید مدیریت شود ، یعنی آزادی و استقلال و حتی حق رای به هنجار نوجوان را باید مدیرت کرد.
وی گفت: قطعا نوجوان تشنه خالی کردن هیجانات می باشد اما نظم بخشی به هیجانات نوجوان و جوان باید مدیریت شده و متناسب با فرهنگ جامعه باشد.
جایروند برای اینکه نوجوان و جوان امروزی ما در معرض آسیب های اجتماعی بیشتر قرار نگیرد باید نشاط اجتماعی و فردی را برای این قشر آسیب پذیر فراهم نمود.
و رئیس دانشگاه آزاد آبدانان با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در رابطه با ایجاد نشاط در جامعه به معنی برنامه متعدد کنسرت نیست ، بیان کرد :برخی معتقدند نشاط اجتماعی همان چیزی است که در جوامع غربی دیده می شود و به نوعی باید از همان راهها برای گسترش شادابی عمومی استفاده کرد،از این دید تفکر ، کارناوال های عمومی خیابانی در کنار وضعیت اقتصادی خوب و همچنین دادن آزادی بی حد و حصر فرهنگی می تواند پیشرفت جدی در نشاط عمومی به وجود آورد ، اما نه تنها اینطور نیست بلکه بنا به نظر برخی کارشناسان، نشاط اجتماعی در قالب فرهنگ بومی ایرانی - اسلامی است.
وی گفت: نشاط اجتماعی از دیدگاه اسلامی و فرهنگ بومی ایرانی به معنی ایجاد فضای ولنگاری فرهنگی اجتماعی نیست
جایروندی با اشاره به لزوم توجه به نشاط اجتماعی در قالب ایرانی- اسلامی و توجه به پایه های این نشاط در قالب بومی گفت: هم در فرهنگ اسلامی و هم در ریشه های اجتماعی ایرانیان ، بنیان خانواده عامل مهمی برای امید و شور زندگی در یک فرد است.
رئیس دانشگاه آزاد ابدانان اظهار کرد: برخلاف فرهنگ غربی ، در فرهنگ اسلامی- ایرانی امید و نشاط در یک فرد با کارناوال و اختلاط و جشن ها و میهمانی آنچنانی به وجود نمی آید.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اهواز گفت: در فرهنگ اسلامی- ایرانی هرچه در جامعه بنیان خانواده بیشتر تشکیل شود بیانگر شادابی عمومی است.
وی با بیان اینکه یک جوان ایرانی به طور ذاتی و به دلیل تعلق خاطر به مسائل اخلاقی نمی تواند مانند یک جوان غربی باشد، گفت: تمام نشانه های نشاط اجتماعی در فرهنگ اسلامی – ایرانی در قالب خانواده و پایبندی به بنیان این مهم تحلیل می شود.
جایروندی با تأکید بر بها دادن به تشکیل خانواده در جوامع ایرانی اسلامی ، اظهار کرد: هرزمان آمار تشکیل بنیان خانواده در جامعه سنتی ایران افزایش یابد می توان گفت هم نشاط عمومی ایجاد شده و هم پیش زمینه های نشاط یعنی امید به زندگی گسترش یافته است.
انتهای پیام/س
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد