به گزارشایلام بیداربه نقل ازنسیم دهلران،بي شك آموزش و پرورش اساسي ترين نهاد اجتماعي در شكل دهي، هدايت و كنترل افكار افراد هر جامعه بشري است و داشتن يك آموزش و پرورش توانمند لازمه ي هر توسعه ي اجتماعي است.
تقلیل مسائل کلان جامعه و کشور به مسائل جناحی و گروهی، از آفاتی است که متأسفانه در کشور ما وجود دارد و حاکمیت نگاه حزبی بر کشور از جمله مسائلی است که سبب کندی حرکت رو به رشد نظام اسلامی شده است.
بنابراین همه مسوولین امر در آموزش و پرورش استان و حتی سایر ارگانها بایستی با توجه به وظایف خطیر خود و درک این که اکنون ما در چه شرایطی قرار داریم، با خودداری از رویکرد حزبی، زمینه خدمتگزاری هر چه بیشتر به مردم، پویایی جامعه و سرافرازی نظام اسلامی را فراهم سازند.
در این میان، آموزش و پرورش به عنوان مبنای تحول و اساس یک جامعه از جمله عرصههایی است که گاها آلوده نگاههای حزبی و جناحی میشود.
آفت نگاه حزبی در حوزه آموزش و پرورش از آنجا ناشی میشود که این نوع نگاه، فرصت برنامهریزی بلندمدت و راهبردی را در حیطهی تعلم و تربیت سلب میکند و آرامش روانی را که مهمترین لازمهی باروری فضای علمی و پرورشی است را دستخوش آشفتگی میکند.
مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) نیز بارها درخصوص نحوه مدیریت مسئولان آموزش و پرورش تذکراتی را می دادند. که به چند تذکر ایشان اشاره می کنیم.
مقام معظم رهبری:
مسئولان آموزش و پرورش نبايد روي جوانان كار سياسي و حزبي و باندي كنند. اين خيانت است.
مسئولان آموزش و پرورش از ورود در مناقشات جناحي و حزبي و اختلافات سياسي اجتناب كنند. البته بايد ديد سياسي و آگاهي سياسي داشته و صاحبنظر باشند و قدرت تحليل داشته باشند اما جناح بندي و مناقشات سياسي درست نيست.
نیروهای جوان، انقلابی، متدین، با نشاط، پرانگیزه و عاشق کار را در اولویت قرار دهید و توجه جدی کنید که تمرکز بر اهداف آموزش و پرورش «تنها مسئله ی» مسئولان و مدیران این دستگاه باشد.
نگاه و توجه به جریانهای سیاسی، جناحی و حزبی را «سمّی برای آموزش و پرورش» خواندند و افزودند: متأسفانه در دورانی، این نگاه غالب شد و خسارتهای فراوانی به همراه آورد.
بر اساس این گزارش،این پایگاه خبری باتوجه به وظیفه ذاتی خود، همواره با درک موقعیت کشور و شهرستان همواره در کنار آموزش و پرورش بوده و مشکلات آنان را به مسئولان رسانده است و در دوران سرپرستی اداره آموزش و پرورش دهلران این مشکل را انتقال داد و خوشبختانه مشکل سرپرستی آموزش و پرورش در دهلران مرتفع گردید.
ولی شنیده ها حاکی از آن است که این انتخاب با دست اندازی های برخی از افراد صورت گرفته که این اقدام مورد پسند مدیرکل محترم آموزش و پرورش استان ایلام نبوده است.
عدم حضور وی در شهر مرزی دهلران، دومین شهر استان پس از مرکز ایلام، گویای این حقیقت است و باید گفت این دلخوری ایشان به حدی است که به بخش موسیان می آید، از دهلران عبور می کند ولی حاضر نیست نیم نگاهی هم به اداره آموزش و پرورش دهلران بیندازد.
این عدم حضور بیرانوند به گونه ای بوده است که امام جمعه دهلران در خطبه های نمازجمعه این شهرستان بارها از عدم حضور برخی مدیران کل در دهلران انتقاد کرده و در خطبه نمازجمعه 22 اسفند سال 93 نیز گفتند: بسیاری از مدیران کل استان از شهرستان ها و حوزه های استحفاظی خود در سال 93 بازدید و مشکلات را پیگیری می کنند، اما برخی از مدیران کل که مسئولیت آنها خطیر و دارای رسالت سنگینی نیز هستند متأسفانه بعد از چندین ماه انتصاب خود، هنوز به دهلران نیامده اند و این عمل آنها جای گلایه مندی است.
بردن کلماتی همانند " مدیران کل که مسئولیت آنها خطیر و دارای رسالت سنگینی است" نشان از این است که منظور ایشان هم معلوم است که رسالت سنگین بر دوش آموزش و پرورش است و منظور ایشان مدیرکل محترم آموزش و پرورش است که بعد از حدود 10 ماه از مسئولیت خود هنوز به شهر دهلران و در جمع فرهنگیان نیامده است.
حال جناب آقای علی بیرانوند مدیرکل آموزش و پرورش استان ایلام؛
اگر انتخاب مدیران زیرمجموعه خود به دست حضرتعالی بعنوان شخص اول آموزش و پرورش استان است، چرا دلخورید و دلخوری چندین ماهه خود را به دهلران شهر مرزنشین و شهر خون شهداء می کشانید؟
و اما اگر اقتدار انتخاب مدیران را ندارید، پس چرا در سمت مدیرکلی مانده اید؟
امیدواریم همانند تأکیدات مقام معظم رهبری بر عدم جناح بازی و سیاسی بازی در آموزش و پرورش، آموزش و پرورش استان ایلام هم از این اقدامات جلوگیری کند، زیرا این اقدامات باعث عدم پیشرفت مجموعه عظیم فرهنگیان و عدم پشتیبانی از برنامه ها و اقدامات در پیش روی مدیریت آموزش و پرورش دهلران می شود.
انتهای پیام/ب
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد