سرویس: استان ایلام
کد خبر: 8502
|
10:48 - 1393/04/29
نسخه چاپی

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام:

برپایی نمایشگاه های حجاب و عفاف در ایلام هفتگی شد

برپایی نمایشگاه های حجاب و عفاف در ایلام هفتگی شد
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان ایلام از برپایی نمایشگاه های حجاب و عفاف در ایلام بصورت هفتگی خبر داد.

به گزارش خبرنگار اجتماعیایلام بیدار، "علی گهرسودی" در حاشیه راه اندازی نمایشگاه «حجاب آسان» در ایلام در گفتگویی اظهار کرد: این اقدام با هدف ترویج فرهنگ حجاب و عفاف در استان انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: به همین منظور نمایشگاه های حجاب و عفاف هر هفته در یکی از اماکن عمومی شهر ایلام برگزار خواهد شد.

این مسئول این اماکن را شامل مراکز آموزش عالی، بوستان ها، مدارس و ... عنوان کرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی ایلام به برپایی نمایشگاه در مرکز علمی، کاربردی شماره دو ایلام اشاره و تاکید کرد: 45 اثر پوستر با موضوع حجاب و عفاف در این نمایشگاه در معرض دید عموم قرار گرفته است.

گهرسودی بیان کرد: آثار این نمایشگاه با موضوع حجاب در جوامع اسلامی و بانوان مسلمان سراسر جهان به مدت یک هفته در معرض دید علاقه مندان قرار خواهد گرفت.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد