سرویس: سیاسی
کد خبر: 69996
|
00:17 - 1403/12/25
نسخه چاپی

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام مطرح کرد:

ضرورت تدبیر و ارزش‌گذاری به وقت مردم

ضرورت تدبیر و ارزش‌گذاری به وقت مردم
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام گفت: مسئولان باید تدبیر کنند و برای وقت خود و مردم ارزش قائل بوده و تمام تلاش خود را برای حل مشکلات مردم به کار گیرند.

 تاج‌الدین صالحیان در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار» گفت: مسئولان باید تدبیر کنند و برای وقت خود و مردم ارزش قائل باشند. ما از هیچ مدیری نمی‌پذیریم که منافع مردم را گرو بگیرد و با آبروی کشور بازی کند. در شرایط کنونی، زمان و منابع محدود هستند و لازم است که از آن‌ها به‌درستی استفاده شود.

 

 وی افزود: نباید مسائل پیش‌پاافتاده در برخی جلسات مطرح شوند. این جلسات باید به‌گونه‌ای طراحی شوند که به حل مشکلات واقعی مردم بپردازند. بخشنامه‌ها و اجرای قانون باید برای تسهیل در کار مردم باشد، نه اینکه خودمان با بهانه قرار دادن یک بند از یک بخشنامه، گره‌ای در کار مردم ایجاد کنیم.

 

 معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام بیان داشت: در هیچ دوره مدیریتی ندیده‌ام که کار مردم به اختلافات جزئی گره بخورد. این‌گونه مسائل نه‌تنها به حل مشکلات کمک نمی‌کند، بلکه باعث ایجاد بی‌اعتمادی و نارضایتی در میان مردم می‌شود. مسئولان باید درک کنند که هر تصمیمی که اتخاذ می‌کنند، باید به نفع مردم باشد و به بهبود وضعیت زندگی آن‌ها کمک کند.

 

 صالحیان ادامه داد: ما در این مقطع زمانی باید تمام تلاش خود را به کار بسته و از تمام امکانات موجود برای خدمت به مردم استفاده کنیم. هرگونه تعلل یا بی‌توجهی به نیازهای مردم، به‌ویژه در شرایط بحرانی، غیرقابل‌قبول است؛ بنابراین، باید با جدیت و دقت بیشتری به مسائل و چالش‌های پیش‌رو پرداخته شود.

 

 وی همچنین به اهمیت همکاری و هم‌فکری بین دستگاه‌های مختلف اشاره کرد و گفت: برای حل مشکلات مردم، نیازمند هم‌افزایی و همکاری میان تمامی نهادها و دستگاه‌های دولتی هستیم. اگر هر یک از ما به‌تنهایی عمل کنیم، نمی‌توانیم به نتایج مطلوب دست یابیم؛ بنابراین، باید یک رویکرد مشترک و هماهنگ را در پیش بگیریم.

 

 معاون استاندار ایلام در پایان خاطرنشان کرد: ما باید با هم‌فکری و تلاش جمعی، به سمت اهداف مشترک حرکت کنیم و از هر فرصتی برای خدمت به مردم و ارتقای کیفیت زندگی آن‌ها بهره بگیریم. در نهایت، هدف ما باید ایجاد جامعه‌ای شاداب و سرافراز باشد که در آن همه افراد احساس امنیت و آرامش کنند.

 

انتهای خبر/ر

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد