به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، حجتالاسلاموالمسلمین وعد مرادبیگی صبح امروز در جمع مردم مرزدار دهلران اظهار کرد: تهدیدها، تحریمها و فتنهها مردم ما را مقاومتر کرده چون مردم ما همیشه در حال جهاد در ابعاد گوناگون در راه خدا هستند.
وی افزود: جریان دفاع از مظلوم در جهان که امروز جمهوری اسلامی در نقاط مختلف جهان ایجاد کرده است امپراطوری رسانهای دشمن را خنثی کرده و امروز غزه و یمن در مقابل آمریکا ایستادهاند.
نماینده مردم استان ایلام در مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: مردم با لبیک به فرمان رهبری و حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن برگ زرینی بر افتخارهای خود افزودند و این در تاریخ ماندگار است.
مرادبیگی یادآور شد: جمهوری اسلامی و مردم ایران قوی هستند و با داشتن رهبری مقتدر و به پشتوانه مردم، نیروهای مسلح و تجهیزات دفاعی و نظامی، قدرت خود را به رخ جهان کشیده است و مردم با نظام و رهبری هستند.
وی اضافه کرد: اگر چه مردم از گرانیها گلهمند هستند؛ اما امیدواریم مسئولان با همت مضاعف مشکلات را حل کنند و همه باید قدردان این مردم باشیم.
نماینده مردم استان ایلام در مجلس خبرگان رهبری از حضور اقشار مختلف مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن قدردانی کرد.
انتهای خبر/ر
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد