به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، کورش عیوضی صبح امروز در مورد ایستگاه پمپاژ داجیوند - کهره اظهار کرد: در فاز اول ایستگاه پمپاژ داجیوند - کهره دارای دو مخزن آب شرب است که با کمک بنیاد علوی در دست تکمیل است و در حوزه کشاورزی هم یک هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی کشاورزی از این ایستگاه تأمین آب خواهند شد که انتظار میرود این طرح در دهه فجر به بهرهبرداری برسد.
وی اظهار کرد: مجتمع گلخانه هلیلان که توسط مؤسسه کوثر وابسته به سازمان بنیادشید و امور ایثارگران کشور در منطقه هلیلان احداث شد؛ اما در اجرا به علت سوءمدیریتها فرایند فعالیت این مجتمع با چالش و مشکل مواجه شده است.
عیوضی افزود: اداره گلخانه و همترازی هزینه با درآمدها و نیازهای گلخانه باعث بروز مشکلات عدیدهای در روند فعالیت این مجتمع گلخانهای و زیان انباشته بهجای ثمردهی برای کارکنان و بهرهبرداران شد.
وی اضافه کرد: باتوجهبه موقعیت جغرافیایی شهرستان هلیلان و نزدیکی به مرز عراق، فرصتهای زیادی برای صادرات محصولات وجود دارد؛ اما به دلیل عدم استفاده بهینه از این فرصتها، فعالیت گلخانه با چالش همراه شد و اکنون با رایزنیهای انجامگرفته با نمایندگان استان در مجلس مقرر شد تا این مجتمع از مؤسسه کوثر منفک و به بنیاد مستضعفان واگذار شود.
فرماندار هلیلان یادآور شد: باتوجهبه اینکه این گلخانه موجب جذب و اشتغالزایی برای تعدادی از افراد این منطقه شده بود، تلاشها و رایزنی برای فعالیت و راهاندازی مجدد این گلخانه از سوی بنیاد مستضعفان ادامه دارد؛ اما هنوز توافق قطعی از سوی بنیاد انجام نگرفته است.
عیوضی در مورد طرح پتروشیمی این شهرستان هم گفت: در حال حاضر احداث ابنیهها و ساختمانهای موردنیاز این طرح ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
وی در خصوص مشکلات و آسیبهای اجتماعی در این شهرستان اظهار کرد: بر اساس آمارهای میدانی، نسبت به سالهای گذشته (۱۳۹۸ و ۱۳۹۹)، میزان خودکشی در هلیلان ۱۵۰ درصد نسبت به میانگین کشوری کاهشیافته است.
عیوضی بیان کرد: در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ با تلاشهای مستمر و برنامهریزیهای دقیق، شاهد کاهش بسیار چشمگیر و قابلتوجهی در آمار خودکشی بودیم که حاصل فعالیتها و اقدامات میدانی در سطح شهرستان بود و از جمله این فعالیتها میتوان به آموزشهای ارتقای سلامت روان، دیدارهای چهرهبهچهره و شناسایی مناطق و افراد مستعد خودکشی بوده است.
فرماندار هلیلان در خصوص آمار سرقت در سطح شهرستان هم توضیح داد: معضل اجتماعی سرقت نیز ۵۶ درصد نسبت به دهه ۹۰ کاهشیافته و همچنین پدیده کودکهمسری نیز کاهش چشمگیری داشته و با اقدامات میدانی بهنوعی یک انقلابفرهنگی در کاهش آسیبهای اجتماعی در سطح شهرستان هلیلان رخداده است.
وی افزود: شهرستان هلیلان دارای چهار مرکز جامع سلامت اما فاقد بیمارستان بهعنوان یک مطالبه ضروری است و بنیاد علوی باوجود امضای تفاهمنامهای به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال، ولی برای احداث این طرح اقدام نکرده است.
به گفته عیوضی از ۴۸ مصوبه سفر هیئت دولت سیزدهم به استان ایلام برای شهرستان هلیلان تمام مصوبهها اجرایی و عملیاتی شد؛ اما طرح بیمارستان به علت تعلل بنیاد علوی هنوز مغفول مانده است.
انتهای خبر/م
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد