سرویس: اجتماعی
کد خبر: 68512
|
00:19 - 1403/09/16
نسخه چاپی

مدیرکل امور عشایری استان ایلام مطرح کرد:

اهمیت شفافیت مالی در خدمات به عشایر

اهمیت شفافیت مالی در خدمات به عشایر
مدیرکل امور عشایری استان ایلام گفت: شفافیت مالی در خدماتی نظیر توزیع نهاده‌های دامی، آرد و سوخت باید مورد توجه ادارات و تشکل‌های عشایری قرار گیرد.

محمدجواد خانزادی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار» بر اهمیت شفافیت مالی اتحادیه‌ها و شرکت‌های تعاونی عشایری در ارائه خدمات به عشایر تأکید کرد و گفت: شفافیت مالی در خدماتی نظیر توزیع نهاده‌های دامی، آرد و سوخت باید مورد توجه ادارات و تشکل‌های عشایری قرار گیرد.

خانزادی به نقش کلیدی تعاونی‌های عشایری در ارتباط با این قشر اشاره کرد و افزود: این تعاونی‌ها به دلیل نزدیکی و ارتباط مستقیم با عشایر، نقش بسیار مهمی در تأمین مایحتاج عمومی و ارائه خدمات متنوعی مانند صدور کارت شناسایی عشایر، هویت‌گذاری و پلاک‌کوبی دام ایفا می‌کنند.

تأثیر تعاونی‌ها بر معیشت عشایر

مدیرکل امور عشایری استان ایلام تصریح کرد: شرکت‌های تعاونی عشایری تأثیر زیادی در پیشبرد اهداف سازمان و بهبود معیشت عشایر استان دارند. این تشکل‌ها سرمایه‌های ارزشمند عشایر محسوب می‌شوند و باید در کنار درآمدزایی، به توسعه بوم‌گردی، گردشگری، گیاهان دارویی، صنایع دستی و ایجاد فروشگاه‌های عشایری برای بازاریابی محصولات عشایر توجه کنند.

وی با اشاره به شعار سال مقام معظم رهبری افزود: این تشکل‌ها باید به موضوع درآمد محدود نمانده و در زمینه‌های مختلف فعالیت کنند تا منابع مناسبی برای درآمدزایی و اشتغال ایجاد شود.

ضرورت تفکر اقتصادی در مدیریت تعاونی‌ها

خانزادی به مدیران عامل و اعضای هیأت مدیره تعاونی‌ها توصیه کرد که تفکر اقتصادی داشته باشند و با توجه به وظایف خود در قبال سهامداران، به فکر فعال‌سازی واحدهای تولیدی راکد و ایجاد حداقل یک واحد تولیدی متناسب با پتانسیل‌های منطقه و نیازهای عشایر در هر شهرستان در سال جاری باشند.

مدیرکل امور عشایری استان در پایان به اهمیت حسابرسی اشاره کرد و گفت: حسابرسی یک وظیفه قانونی برای اداره کل است. از مدیران شبکه تعاونی‌های عشایری خواسته می‌شود که دفاتر قانونی و اسناد مالی را به صورت روزانه و به موقع ثبت کنند و در تمامی فعالیت‌های مالی، قوانین، آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های صادره از سوی سازمان امور عشایر ایران را رعایت کنند تا در بررسی‌های ناظران و حسابرسی‌ها مشکلی پیش نیاید.

شایان ذکر است که در استان ایلام یک اتحادیه، 14 شرکت تعاونی و یک کارخانه خوراک دام در حال فعالیت هستند.

خانزادی به مدیران عامل و اعضای هیأت مدیره تعاونی‌ها توصیه کرد که تفکر اقتصادی داشته باشند و با توجه به وظایف خود در قبال سهامداران، به فکر فعال‌سازی وا

انتهای خبر/ر

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد