محمدحسین فولادی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار» گفت: سالروز شهادت حضرت زهرا (س) به نام روز شهید گمنام نامگذاری شده است و این نامگذاری نمادی از ارادت و احترام ما به این بانوی مکرمه و شهدای گمنام است. شهیدان در جبهههای نبرد همواره به حضرت فاطمه (س) تمسک میجستند و از سیره ایشان الهام میگرفتند.
وی افزود: مراسم تشییع پیکر شهدای گمنام با شکوه خاصی برگزار شد. مردم با حضور پرشور خود در این مراسمات، ارادت خود را به شهیدان و فرهنگ ایثار و فداکاری نشان دادند. فضایی عطرآگین از یاد و خاطره شهدا در استان ایلام حاکم بود و این نشاندهنده عشق و علاقه مردم به آرمانهای شهیدان است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان ایلام بیان داشت: مردم ایلام همواره در برگزاری مراسمهای یادبود شهدا پیشگام بودهاند. این مراسمها نهتنها یادآور فداکاریهای شهیدان است، بلکه فرصتی است تا نسل جدید با فرهنگ ایثار و مقاومت آشنا شوند. شهدای گمنام، نمادهایی از فداکاری و جانفشانی در راه وطن هستند و ما وظیفه داریم این یادها را زنده نگه داریم.
فولادی به اهمیت یادآوری شهدای گمنام اشاره کرد و گفت: برگزاری این مراسمها به ما یادآوری میکند که باید در مسیر آرمانهای شهیدان گام برداریم و از آموزههای آنان بهرهمند شویم. شهیدان گمنام، بدون نام و نشان، جان خود را در راه دفاع از وطن فدای اسلام کردند و ما باید با برگزاری برنامههای فرهنگی، یاد و خاطره آنها را در دلهایمان زنده نگه داریم.
وی ادامه داد: این مراسمها به ما کمک میکند تا با ترویج فرهنگ ایثار و فداکاری، روحیه وحدت و همبستگی را در جامعه تقویت کنیم. مردم با حضور در این مراسمها، بار دیگر نشان میدهند که همواره قدردان فداکاریهای شهیدان هستند و این امر موجب تقویت پیوندهای اجتماعی و فرهنگی میان نسلها میشود.
این مسئول در پایان تأکید کرد: ما باید با همکاری همه نهادها و ارگانها، یاد و خاطره شهدای گمنام را زنده نگه داریم و در راستای اعتلای فرهنگ ایثار و فداکاری تلاش کنیم. این شهیدان، چراغ راه ما هستند و باید به عنوان الگوهای ارزشی در جامعه شناخته شوند.
انتهای خبر/ر
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد