سرویس: اقتصادی
کد خبر: 68150
|
09:22 - 1403/08/23
نسخه چاپی

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی ایلام خبر داد:

تخصیص کود برای کشاورزان ایلامی

تخصیص کود برای کشاورزان ایلامی
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی ایلام گفت: طی یک‌ماهه اخیر ۲ هزار و ۴۰۰ تن کود «دی آمونیوم فسفات» جهت توزیع بین کشاورزان به ایلام اختصاص‌یافته است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، سیامک بیگی صبح امروز در جمع اصحاب رسانه ایلام، اظهار داشت: طی یک‌ماهه اخیر ۲ هزار و ۴۰۰ تن کود «دی آمونیوم فسفات» جهت توزیع بین کشاورزان به ایلام تخصیص‌یافته که از این میزان تا کنون یک هزار و ۸۰۰ تن در اختیار کشاورزان قرار گرفته است.
مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی ایلام گفت: این اقدام در پی تلاش‌های مدیرعامل و هیأت‌مدیره شرکت صورت گرفت و باعث تأمین کود دی آمونیوم فسفات برای کشاورزان شد.
وی افزود: کود دی آمونیوم فسفات به‌عنوان یکی از مهم‌ترین کودهای شیمیایی، نقش حیاتی در تأمین دو عنصر ضروری نیتروژن و فسفر برای رشد گیاهان ایفا کرده و باعث تقویت ریشه‌ها، افزایش گل‌دهی و میوه‌دهی و بهبود مقاومت گیاهان در برابر تنش‌های محیطی می‌شود.

 به گفته این مقام مسئول و باتوجه‌به شرایط اقلیمی ایلام، عملکرد و کیفیت محصولات زراعی و باغی به طور چشمگیری به وجود این کود بستگی دارد.

 مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی ایلام بیان کرد: فروش کود دی آمونیوم فسفات برای همه محصولات زراعی و باغی با هیچ‌گونه محدودیتی روبه‌رو نیست، کشاورزان می‌توانند آن را تهیه و استفاده کنند.

 بیگی خاطرنشان کرد: این نوع کود برابر هماهنگی به‌عمل‌آمده با وزارت جهاد کشاورزی برای تمامی محصولات زراعی، باغی، صیفی‌جات و گلخانه‌ای باقابلیت صدور حواله الکترونیکی در سامانه پایش مواد کودی قابلیت توزیع دارد.

 بیگی با بیان اهمیت تأمین کود فسفات دی آمونیوم (DAP)، افزود: کود فسفات دی آمونیوم یکی از انواع کودهای فسفاته است که به دلیل داشتن عیار بالای مواد غذایی (۴۶ درصد فسفر قابل‌جذب و ۱۸ درصد نیتروژن) و تمایل کم به جذب رطوبت و کلوخه‌شدن از جمله کودهای بسیار مرغوب و پر طرف‌دار کشاورزان منطقه است.

 وی افزود: ازت آمونیاکی موجود در این کود به دلیل سرعت حلالیت بالا و حرکت به سمت ریشه و جذب توسط گیاه، باعث جذب بیشتر فسفر در خاک‌های کشاورزی، توسعه ریشه و تقویت گیاه می‌شود و همچنین هدررفت نیتروژن آمونیاکی نسبت به نیتروژن نیتراتی کمتر است.

 

انتهای خبر/م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد