سرویس: ورزشی
کد خبر: 67974
|
15:02 - 1403/08/13
نسخه چاپی

طلایی‌ها از غرامت می‌خواهند فرار کنند؛

دورخیز ۲ سرمربی برای میراث مورایس

دورخیز ۲ سرمربی برای میراث مورایس
شواهد و قراین این‌طور برمی‌آید که دو سرمربی از دو خط فکری و دو خاستگاه مختلف برای جانشینی ژوزه مورایس در تیم فوتبال سپاهان کاندیدا شده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، به نقل ازشبکه اطلاع‌رسانی دانا؛ روز گذشته بالاخره هیأت مدیره باشگاه سپاهان اصفهان با استعفای ژوزه مورایس، سرمربی پرتغالی تیم فوتبال این باشگاه موافقت کرد تا این مربی پس از دومین استعفای خود در فصل بیست و چهارم لیگ برتر و ثبت آماری نه‌چندان قابل‌دفاع و موفقیت‌آمیز، ایران را به مقصدی دیگر ترک کند و سپاهان وارد فصلی جدید از نظر فنی شود.

 مورایس در تاریخ ۳ تیر سال ۱۴۰۱ با قراردادی به مدت سه فصل به عنوان سرمربی جدید تیم فوتبال سپاهان انتخاب شد و به عنوان یکی از مطرح‌ترین مربیان خارجی فوتبال ایران کار خود را در این تیم آغاز کرد؛ اما پس از نتایج ناموفق و استعفا، کار به‌طوری پیش رفت که «هوگو آلمیدا»، دستیار مورایس هدایت موقت این تیم را در آستانه بازی با شارجه امارات در هفته چهارم لیگ قهرمانان آسیا ۲ بر عهده داشته باشد.

ژوزه مورایس پس از پایان بازی به شدت از شعارهایی که در طول بازی توسط هواداران سپاهان سر داده شد، ناراحت بود و سرمربی پرتغالی سپاهانی‌ها اعتقاد داشت دیگر حمایت سکوها را ندارد و ادامه کار با این وضعیت ممکن نیست. از این رو با توجه به عدم موفقیت مورایس و تغییرات مدیریتی در سطوح عالی باشگاه، هیأت مدیره تصمیم به موافقت با استعفای او گرفت.

 مورایس در طول سه فصل حضورش در رأس کادر فنی تیم فوتبال سپاهان به اندازه هزینه‌هایی که برای انتخاب‌های او شد، نتیجه نگرفت و شمه‌ای از آن مورایس سرمربی الهلال قهرمان لیگ عربستان یا مورایس شاغل در کی‌لیگ کره‌جنوبی یا حتی مورایسی که سابقه کار و فعالیت به‌عنوان دستیار ژوزه مورینیو را داشت، نبود و انتظارات را برآورده نساخت.

 مورایس در سه سال به یک جام حذفی و یک نایب‌قهرمانی در لیگ رسید و عملکرد خوبی هم در لیگ قهرمانان نداشت. ضمن آن که خریدهای خارجی مورایس چندان موفق نبودند و سرمربی پرتغالی به جای این که باری از روی دوش اصفهانی‌ها بردارد، خودش به بار تبدیل شده و هزینه‌هایی گزاف را به باشگاه و کارخانه تحمیل می‌کرد بدون آن که آورده خاصی داشته باشد.

 اگر چه با پذیرش این استعفا، مدیران باشگاه سپاهان دست بالا را دارند و به نوعی زرنگی کرده‌اند تا نخواهند غرامت برکناری او را پرداخت کنند؛ اما وضعیت نیمکت سپاهان هنوز مشخص نیست و اسامی مختلفی حول نیمکت طلایی پوشان اصفهانی شنیده می‌شوند که فعلاً معلوم نیست مذاکرات سران باشگاه با آنان به کجا بینجامد.

 مهم‌ترین اسامی جواد نکونام و محرم نویدکیا هستند؛ دو سرمربی از دو خط فکری و دو خاستگاه مختلف که یکی در اصفهان و حتی فوتبال ایران از مقبولیت بالایی برخوردار است و به‌عنوان یک چهره محترم شناخته می‌شود و دیگری چیزی از حاشیه کم نداشته و تیم قبلی‌اش هنوز درگیر آواربرداری از تصمیمات عجیب و غریب اوست.

 اساساً این که چرا نکونام پس از عدم موفقیت در استقلال باید به سرعت برای هدایت سپاهان گزینه شود، جای بحث است و مشخص نیست سران باشگاه سپاهان در او و اطرافیان او چه دیده‌اند که او را یکی از گزینه‌های در دسترس برای سرمربیگری طلایی‌ها دانسته‌اند؛ آن هم در شرایطی که وضعیت سکوهای هواداری سپاهان اصلاً آرام نیست.

 نویدکیا اما در اصفهان چهره مقبولی است و سال‌ها اسطوره این باشگاه هم بوده. به نظر می‌رسد در صورت اتخاذ تصمیمی منطقی و اصولی، محرم به سپاهان برگردد و تیم صدرنشین در لیگ را با ساختاری جدید هدایت کند؛ اما اگر زور برخی لابی‌ها بیشتر باشد، شاید شاهد یک اتفاق عجیب و غریب در مرکز ایران و استان اصفهان باشیم.

 

انتهای خبر/ر

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد