فرشته سنجیده در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار» گفت: ۴۱۲ مورد طلاق در استان ایلام به ثبت رسیده که زندگی هشداری را برای خانوادهها است و نیاز دارد تا در این خصوص بیشتر صورت گیرد.
وی افزود: در آموزش مهارتهای زندگی مشترک و درک درست زوجین از آن ضعف داریم؛ باید با آموزش مناسب و تأثیرگذار برای جوانان آگاهی و آموزش لازم انجام گیرد.
فعال رسانهای گفت: طبق این آمار به طور میانگین ماهی ۸۲ طلاق! که برای استان ایلام با توجه به بافت اجتماعی و فرهنگی آن آمار بسیار نگرانکنندهای است.
وی یادآور شد: مثل همیشه خیلیها انگشت اتهام را بر روی علل اقتصادی میگذارند؛ اما واقعیت این است که در سالهای اخیر موضوعات فرهنگی و فضای مجازی زندگی بسیاری از زوجها را تحتتأثیر قرار داده است و چالشهای مهمی را در زندگی آنها به وجود آورده است.
سنجیده خاطرنشان کرد: طلاق نه تنها از هم پاشیدگی یک خانواده که سرگردانی فرزندان و تبعات روانی زوجینِ جدا شده را به همراه خواهد داشت؛ واقعاً باید از این آمار ترسید، چرا که این آمار نشان میدهد که تلاش برای نجات زندگی مشترک ضعیف شده است، این آمار یعنی در یادگیری هنرها و مهارتهای زندگی مشترک قبل از ازدواج وضعیت خوبی نداریم.
فعال رسانهای یادآور شد: آمار طلاق نشان میدهد که گذشت و سعهصدر و بخشش خطاهای طرف برای خیلیها سخت است، البته عوامل اقتصادی و معیشتی هم به نوبه خود تأثیرگذار است؛ اما واضح است که نقش عوامل فرهنگی و اجتماعی و شخصیتی در این موضوع نمود بیشتری دارد، خیلیها بدون داشتن درک درست از زندگی مشترک و تنها بر اساس علاقه و احساس وارد زندگی میشوند و هنگامی که با شخصیت واقعی طرف روبرو میشوند خود را از تحمل آن عاجز و ترجیح میدهند که به ادامه زندگی مشترک پایان دهند.
وی تصریح کرد: ما خیلی زیاد به مسئله یادگیری و آموزش همسرداری و مهارتهای آن احتیاج داریم، باید در نظام آموزشی ما در مدارس و دانشگاهها و همچنین در جلسات مذهبی و فرهنگی بسیار بر این موضوع تمرکز شود و جوانان را نسبت به زندگی مشترک در یک آگاهی خوب و مطلوب قرار دهیم تا همه بتوانند یک زندگی شیرین را تجربه کنند.
انتهای خبر/ر
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد