سرویس: خواندنی ها
کد خبر: 66932
|
07:22 - 1403/06/08
نسخه چاپی

غذای خوشمزه و پرطرف‌دار؛

شاورما مرغ بهترین غذای خوشمزه خاورمیانه است

شاورما مرغ بهترین غذای خوشمزه خاورمیانه است
در این مقاله، با طرز تهیه شاورما مرغ با سس سیر آشنا می‌شوید. این غذای خوشمزه خاورمیانه‌ای بهترین غذای خوش‌طعم است. بدون گلوتن، است و به‌راحتی درست می‌شود که در بسیاری از غذاخوری‌ها و فست‌فودها سرو می‌شود.  

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»،  به نقل از خواندنی ها، شاورما یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در خاورمیانه و سراسر جهان است که با طعم لذیذ و عطر دلنشین خود، طرفداران بسیاری دارد. که معمولاً با پلو، پیتا و نوعی سس سیر سرو می شوند.

 

مواد لازم برای شاورما مرغ با سس سیر :

شینسل یا مرغ به صورت نوارهای نازک کوتاه برش داده شده است6 عدد
روغن آووکادو2 قاشق غذاخوری
پودر پیاز1 قاشق چایخوری
 زیره1 قاشق چایخوری
 گشنیز1 قاشق چایخوری 
 زردچوبه 1 قاشق چایخوری
 نمک 1 قاشق چایخوری
 فلفل 1 قاشق چایخوری
سماق1 قاشق چایخوری
فلفل کاین1/2 قاشق چایخوری
پودر دارچین1/2 قاشق چایخوری
پودر هل1/2 قاشق چایخوری
آب لیمو2 قاشق غذاخوری
برنج سفید باسماتیبه مقدار 1.5 پیمانه
گوجه فرنگی نصف شده (اختیاری)3 عدد

 

طرفین اختیاری :

هوموس لبنه، برنج، تهینی، سس سیر، گوجه فرنگی کبابی و پیازچه

 

سس سیر :

سس مایونز1/2 فنجان
سیر درشت خرد شده4-5 حبه
آب لیموترشآب نصف لیموترش
نمککمی

 

طرز تهیه شاورما مرغ با سس سیر :

فر را روی حرارت 400 درجه فارنهایت گرم کنید. 

در یک کاسه بزرگ مرغ، روغن آووکادو، پودر پیاز، زیره، گشنیز، زردچوبه، نمک، فلفل، سماق، کاین، دارچین، هل و آبلیمو را اضافه کنید. مخلوط کنید و کنار بگذارید.

در یک غذاساز کوچک، تمام مواد سس سیر را اضافه کنید و مخلوط کنید. در ظرفی بریزید و در یخچال بگذارید.

 

در یک سینی فر، گوجه فرنگی ها را اضافه کنید، کمی روغن زیتون و نمک بریزید و حدود 30 دقیقه بپزید تا نرم شوند. می توانید این کار را داخل تابه هم انجام دهید.

یک سینی فر بزرگ را با کاغذ روغنی بپوشانید و با اسپری روغن اسپری کنید. مرغ را اضافه کرده و به طور مساوی روی تابه پخش کنید. حدود 20 دقیقه بپزید.

برنج خود را از قبل بپزید، در پایان مقداری روغن را به آن اضافه کنید و آن را گرم نگه دارید تا آماده سرو شود.

 

مواد لازم برای سس سیر

طرز تهیه شاورما مرغ لبنانی با سس سیر

 

در بشقاب مناسب سرو، برنج، شاورما مرغ، گوجه فرنگی تفت داده شده را اضافه کنید و سس سیر را روی آن قرار دهید. برای طعم دهی، مقدار کمی سماق بیشتری روی آن بپاشید.

من معمولاً مقداری سبزی، لبنه، حمص و گاهی تاهین اضافه می کنم. و با نان سرو می کنم و لذت می برم!

 

طرز تهیه شاورما مرغ با سس سیر لبنانی :

مواد لازم برای تهیه شاورما مرغ

طرز درست کردن شاورما مرغ لبنانی

 

شوارما مرغ با سس سیر، یک غذای کلاسیک لبنانی، یک غذای سریع و هفتگی در شب است که یک بسته بندی پر از طعم است و به راحتی درست می شود!

 

 

 

مواد لازم برای شاورما مرغ :

 سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست 1 کیلو گرم
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری 
 لیمو، رنده شده و آب گرفته1 عدد 
 آب مرغ بدون چربی3 قاشق غذاخوری 
 سیر، خرد شده 3 حبه
 زیره2 قاشق چایخوری 
 پاپریکا دودی2 قاشق چایخوری 
 گشنیز آسیاب شده2 قاشق چایخوری 
پودر دارچین1/4 قاشق چایخوری
نمک کوشر1 قاشق چایخوری
فلفل آسیاب شدهبرای مزه

 

مواد لازم برای سس سیر :

 ماست یونانی بدون چربی2/3 فنجان 
 سیر رنده شده2 حبه 
 روغن زیتون1 قاشق چایخوری
آب لیمو2 قاشق غذاخوری
شیر بادام یا شیر بدون چربی3-4 قاشق غذاخوری
نمک کوشر و فلفل سیاه1/2 قاشق چایخوری

 

مواد اختیاری برای سرو :

نان پیتا، گوجه فرنگی، خیار، جعفری، کاهو

 

طرز تهیه شاورما مرغ با سس سیر :

سینه های مرغ را آماده کنید.

سینه های مرغ را از وسط نصف کنید (یا شینسل مرغ بخرید). تمام مواد ماریناد را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کرده و مرغ را اضافه کنید.

مرغ را کاملا با ماریناد بپوشانید. ظرف را بپوشانید و حداقل 2 ساعت یا حداکثر 24 ساعت در یخچال قرار دهید.

 

سس سیر را آماده کنید.

در یک کاسه کوچک، همه مواد سس را با هم مخلوط کنید. شیر را کم و بیش اضافه کنید تا به غلظت دلخواهتان برسد. حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید. هر چه بیشتر بماند بهتر می شود و تا 5 روز در یخچال شما ماندگار خواهد بود.

 

مرغ را بپزید.

مرغ را از ماریناد خارج کنید. ماریناد را دور بریزید و مرغ را با حوله کاغذی خشک کنید.

برای کباب پز یا ماهیتابه: گریل یا ماهیتابه را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. مرغ را داخل آن قرار بدهید تا دو طرف آن به خوبی بپزد. روی کباب پز مرغ ها را با توری بپزید و یا آن ها را داخل فویل قرار بدهید و روی کباب پز بپزید.

 

برای پخت می توانید از سرخ کن بدون روغن استفاده کنید. در هر روش می توانید قبل از سرو مرغ ها را داخل فویل بپیچانید و آن ها استراحت بدهید.

 

نکته هایی برای پخت شاورمای مرغ

طرز درست کردن شاورما مرغ با سس سیر

 

برای سرو، مرغ ها را به صورت ورقه ای خرد کنید و آن ها را با گوجه، سس، گشنیز، جعفری، خیارشور یا خیار و نان پیتا میل کنید.

 

انتهای خبر/م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد