سرویس: خواندنی ها
کد خبر: 66618
|
08:42 - 1403/05/20
نسخه چاپی

با دو دستور پخت مرغ پیتزایی آشنا شوید؛

روش های پخت مرغ پیتزا ایتالیایی

روش های پخت مرغ پیتزا ایتالیایی
در این مقاله با دو دستور متفاوت برای پخت مرغ پیتزایی آشنا می‌شوید. این روش‌های پخت مرغ بسیار جذاب و خوشمزه است، شاید پخت مرغ‌سوخاری ساده کسل‌کننده شده باشد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «ایلام بیدار»، به نقل از بیتوته،با دو دستور متفاوت برایپخت مرغ پیتزاییآشنا می شوید.

 

 طرز تهیه مرغ پیتزا ایتالیایی :

مواد لازم مرغ پیتزا ایتالیایی :

خرده نان چاشنی شده ایتالیایی½ فنجان
پنیر پارمزان رنده شده¼ فنجان
نمک1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه آسیاب شده1 قاشق چایخوری
آرد همه منظوره½ فنجان 
تخم مرغ1 عدد
آب لیمو1 قاشق غذاخوری
سینه مرغ بدون پوست و بدون استخوان2 نصف
سس پیتزا، تقسیم شده½ فنجان
پنیر موزارلای رنده شده½ فنجان
برش های پپرونی، برای مزهبه مقدار لازم

 

طرز تهیه مرغ پیتزایی ایتالیایی :

برای تهیه مرغ پیتزایی، ابتدا فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) گرم کنید.

 

خرده های نان، پنیر پارمزان، نمک و فلفل سیاه را در یک کاسه کم عمق ترکیب کنید. آرد را در ظرف دیگری بریزید. تخم مرغ و آب لیمو را در ظرف دیگر با هم مخلوط کنید.

 

هر سینه مرغ را با مخلوط تخم مرغ آغشته کرده و داخل آرد بریزید. دوباره در مخلوط تخم مرغ بغلتانید و بعد در مخلوط خرده نان فرو کنید تا پوشش داده شود. سینه های مرغ روکش شده را در یک ظرف پخت یا سینی فر قرار دهید.

 

سپس آن را در فر از قبل گرم شده قرار بدهید و اجازه بدهید مرغ ها به خوبی بپزند و سطح روی آن ها طلایی شود. مدت زمان پخت به قدرت گرما و دمای فر شما بستگی دارد.

 

روی هر سینه مرغ 2 قاشق غذاخوری سس پیتزا بریزید، نیمی از پنیر موزارلا را روی هر کدام از سینه ها پخش کنید و نیمی از برش های پپرونی را روی هر کدام قرار دهید.

 

مرغ ها را دوباره داخل فر قرار بدهید تا پنیر روی آن آب شده و سرخ شود.

 

نکاتی برای تهیه مرغ پیتزا ایتالیایی

روش های درست کردن مرغ پیتزا ایتالیایی

 

نکته هایی برای پخت مرغ پیتزایی :

• می توانید پپرونی ها را به صورت ریز خرد کنید و روی مرغ ها بریزید.

• حتی می توانید از فلفل دلمه ای نگینی و یا سبزیجات خرد شده مورد علاقه تان استفاده کنید.

 

• این مرغ ها را می توانید داخل سرخ کن بدون روغن نیز تهیه کنید.

 

• این غذا را می توانید داخل تابه تهیه کنید. و یا داخل ظرف پختی قرار بدهید که به طور کامل آن را بپوشاند و با سس و پنیر و پپرونی بپوشانید.

 

 

 

 

طرز تهیه جوجه پیتزا کتو آسان :

طرز تهیه انواع پخت مرغ پیتزا

طرز پخت جوجه پیتزا کتو

 

این مرغ پیتزا آسان مانند پیتزای مورد علاقه شما بدون تمام کربوهیدرات است. این یک وعده غذایی آسان است که به مواد خیلی کم نیاز دارد و خیلی سریع آماده می شود. و کاملا مورد تایید بچه هاست!

 

مواد لازم :

 آووکادو یا روغن زیتون2 قاشق غذاخوری 
 ران مرغ بدون پوست بدون استخوان2 پوند 
 نمک و فلفلبه مقدار لازم 
 سس پیتزا یا سس مارینارا (مطمئن شوید که شکر اضافه نداشته باشد)1 فنجان 
 پپرونی ورقه شده2 اونس 
 پنیر موزارلا رنده شده1 و نیم تا 2 فنجان 

 

طرز تهیه جوجه مرغ پیتزایی :

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

روغن را در یک ماهیتابه بزرگ 12 اینچی روی حرارت متوسط ​​گرم کنید (اگر ماهیتابه چدنی است، برای جلوگیری از چسبندگی روغن بیشتری بریزید). ران مرغ را با نمک و فلفل بپاشید و در تابه قرار بدهید. از هر طرف 10 تا 15 دقیقه بپزید تا کمی قهوه ای شود.

 

پخت مرغ به سبک ایتالیایی

مواد لازم برای تهیه مرغ پیتزایی

 

سس پیتزا را روی ران های مرغ بریزید و آن را پخش کنید تا آن ها را کامل بپوشاند. پنیر موزارلا را روی آن بپاشید تا کاملا روی آن ها را بپوشاند و در پایان پپرونی را روی آن ها بچینید.

 

درست کردن مرغ پیتزایی

مراحل پخت مرغ پیتزایی

 

داخل فر قرار بدهید و اجازه بدهید مرغ ها به خوبی بپزند و در پایان گریل روی فر را روشن کنید تا پنیرها آب شوند و طلایی شوند.

 

طرز تهیه مرغ ایتالیایی

روش پخت مرغ پیتزایی

 

نکاتی برای تهیه مرغ پیتزایی :

• می توانید پپرونی ها را به صورت ریز خرد کنید و روی مرغ ها بریزید.

• حتی می توانید از فلفل دلمه ای نگینی و یا سبزیجات خرد شده مورد علاقه تان استفاده کنید.

 

• این روش پخت را می توانید داخل سرخ کن بدون روغن نیز تهیه کنید.

• برای تهیه ی این مرغ می توانید از سینه مرغ بدون پوست استفاده کنید.

• اگر از ران مرغ استفاده می کنید به زمان پخت بیشتری نیاز دارید.



انتهای خبر/م

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد