سرویس: فرهنگ و هنر
کد خبر: 66588
|
00:11 - 1403/05/18
نسخه چاپی

مسئول کمیته فرهنگی آموزشی ستاد اربعین بانوان ایلام:

حضرت زینب (س) یک الگو برای جامعه اسلامی است

حضرت زینب (س) یک الگو برای جامعه اسلامی است
مسئول کمیته فرهنگی آموزشی ستاد اربعین بانوان ایلام با اشاره به اینکه حضرت زینب (س) است یک الگو و مرجع الهام‌بخش برای جامعه اسلامی است، گفت: زنان باید دنباله‌رو مکتب مقاومت و حول محور حضرت زینب (س) باشند.

مریم بیگ‌محمدی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار تحلیلی «ایلام بیدار» اظهار کرد: زنان باید دنباله‌رو مکتب مقاومت و حول محور حضرت زینب (س) باشند، چرا که مقاومت زبان مشترک تمام مظلومان جهان است.

مسئول کمیته فرهنگی آموزشی ستاد اربعین بانوان ایلام بیان کرد: حضرت زینب (س) به‌عنوان یک شخصیت برجسته اسلامی، در دو زمینه فردی و اجتماعی از اهمیت زیادی برخوردارند.

وی خاطرنشان کرد: ابعاد شخصی این بانوی بزرگ و نمونه در اسلام عبارت‌اند از ایمان: ایشان دارای ایمانی راسخ به خداوند بودند که در تمام مراحل زندگی‌اش نمایان بود. 

عبادت: حضرت زینب (س) همواره به عبادت و ارتباط باخدا اهمیت می‌دادند و در پی عبادت‌های خالصانه بودند.

صبر: در برابر مصائب و چالش‌های شدید، صبر و استقامت او مثال‌زدنی بود، به‌ویژه پس از واقعه عاشورا. 

علم: ایشان از بُعد علمی نیز دارای دانش و بینش کافی بودند و در زمینه‌های مختلف تفقه داشتند. 

عفت: با حفظ عفت و حجاب، الگویی برای زنان جامعه به شمار می‌رفتند و به ارزش‌های اخلاقی احترام می‌گذاشتند.

و همچنین ابعاد اجتماعی حضرت زینب (س) شامل، امور آموزشی: به ترویج علم و دانش دینی پرداخته و در زمینه آموزش ارزش‌های اسلامی نقش‌برجسته‌ای ایفا کردند.

پرستاری: پس از واقعه عاشورا، عهده‌دار پرستاری از آسیب‌دیدگان و خانواده‌های شهیدان شدند و خود را وقف خدمت به آن‌ها کردند.

پیروی از امام: همواره از امام حسین (ع) تبعیت کرده و در تحقق آرمان‌های ایشان تلاش کردند. 

هدایت کاروان: در شرایط دشوار پس از کربلا، هدایت کاروان اسیران را بر عهده داشتند و به حفظ و مراقبت از افراد کاروان پرداختند.

سخنرانی روشنگرانه: در کاخ یزید با سخنرانی‌های قوی و شجاعانه خود، مردم را از واقعیت‌های عاشورا و ظلم‌هایی که بر اهل‌بیت (ع) رفته بود، آگاه کردند که این موارد نشان‌دهندهٔ شخصیت چندبعدی حضرت زینب (س) است که او را به‌عنوان یک الگو و مرجع الهام‌بخش برای جامعه اسلامی قرار داده است.

مسئول کمیته فرهنگی آموزشی ستاد اربعین بانوان ایلام با اشاره به جمله معروف ما «رایت الا جمیلا» از حضرت زینب (س) که دررابطه‌با حوادث کربلا بیان شده است گفت: اگر رضایت و تقدیر الهی را در نظر بگیریم همه گرفتاری‌ها قابل‌تحمل خواهد بود.


وی یادآور شد: موکب‌های فرهنگی بانوان امسال نیز مثل سال‌های قبل با خادم‌یاران با عنوان فرهنگی مادر و کودک در خدمت زائرین اربعین حسینی خدمت خواهند کرد.

بیگ محمدی با اشاره به اینکه اربعین امسال هم همانند سال‌های قبلی با استفاده از کمک‌های مردمی و همچنین ایده‌های آنها در سطح‌های مختلف در موضوع مادر و کودک به بهترین نحو ممکن ارائه دهیم، بیان کرد: در خصوص پیاده رویی اربعین در موضوع تولید و محتوا در بحث زنان و کودکان تلاش‌های بیشتر و در راستای ارتقای این امر مهم نیازمند تلاش مضاعف است.

مسئول کمیته فرهنگی آموزشی ستاد اربعین بانوان ایلام یادآور شد: از جمله برنامه‌های که در ایام اربعین، در مسیر تردد زائرین برنامه‌ریزی‌شده است شامل برپایی موکب‌ها در مرز مهران و کمربندی شرقی ایلام، برگزاری مراسم تعزیه، روضه و برنامه‌های فرهنگی در کنار اهدای اقلام. فرهنگی به زائران به‌ویژه مادران و کودکان و ایجاد فضای مناسب استراحت آنها انجام خواهد گرفت.



انتهای خبر/م

 

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد