سرویس: استان ایلام
کد خبر: 6328
|
16:00 - 1392/12/21
نسخه چاپی

رئیس کل دادگستری ایلام:

زمین خوار ایلامی به حبس محکوم شد

زمین خوار ایلامی به حبس محکوم شد
رئیس کل دادگستری ایلام گفت:زمین خوار ایلامی به حبس محکوم شد.

به گزارش ایلام فردا،فارس نوری در جلسه شورای حفاظت از اراضی ملی استان اظهار کرد:به تازگی برخی از افراد حاشیه کمربندی را از هانیوان تا ارغوان قطعه‌بندی و زمینه احداث واحدهای تجاری در این نقطه از شهر فراهم کرده و آثار تصرف نیز ایجاد کرده‌اند در حالیکه این اموال بی‌ترید دولتی هستند و آنها با سوء استفاده از اسناد جعلی کار خود را پیش می‌برند.

وی ادامه داد:متاسفانه سهل انگاری دستگاه‌های ذیربط سبب رشد حاشیه سازی شهرها و ایجاد سکونت گاه‌های غیر مجاز شده است و این معضل حاشیه نشینی از 3 سال پیش در شهر ایلام آغاز و از سوی افرادی زمین‌خوار در منطقه هانیوان به طور کاملا" برنامه‌ریزی شده اقدام به فروش اراضی ملی کردند و هر روز نیز شاهد تغییر چهره آنجا می‌شویم.

رئیس کل دادگستری ایلام تاکید کرد:حاشیه سازی در شهرها موجب ایجاد بسیاری جرائم مثل فحشا، منکرات، قاچاق اسلحه در این سکونت گاه‌های غیر مجاز شده است.

نوری تصریح کرد:در حال حاضر یکی از این افراد سودجو که مبادرت به خرید و فروش اراضی ملی می‌کرد به مجازات حبس محکوم شده است.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد

تازه ترین مطالب